Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naknadna pamet

Družio se s Đokovićem: 'U Beogradu se pretjerivalo...'

Dominic Thiem
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
25.06.2020.
u 13:53

Otkrio je da se u posljednjih 10 dana pet puta testirao i da je svaki puta bio negativan

Da se u Beogradu pomalo pretjeralo u druženju i tulumarenju po noćnim klubovima sada je svjestan i pobjednik beogradske dionice Adria Toura, austrijski tenisač Dominic Thiem. Na svom  profilu na Instagramu objavio je:

- Bio sam šokiran kad sam doznao što se dalje dogodilo na Adria Touru. Tjednima smo igrali bez publike, tako da smo bili sretni što smo na tom turniru imali fanove. Vjerovali smo da Vlada Srbije sve drži pod kontrolom, ali sada se vidi da smo bili previše optimistični - ustvrdio je Thiem istaknuvši:

- Naše ponašanje je očito bilo pogrešno, bili smo previše euforični. Iznimno mi je žao zbog toga.

Thiem je svima koji su se zarazili (Dimitrov, Ćorić, Đoković...) poželio brz oporavak a za sebe je otkrio da se u posljednjih 10 dana pet puta testirao i da je svaki puta bio negativan.

>> VIDEO Ćorić i Ivanišević pjevaju u restoranu u Zadru

Ključne riječi

Komentara 3

EL
EldersWisdom
15:10 25.06.2020.

To svi znaju samo sto HR mediji to ne smiju pisati, ipak im je gazda jos uvijek u Beogradu.

LI
liliZG
14:14 25.06.2020.

fala bogu da je Tiem konačno rekao od kuda je to stiglo na naš tour

IV
ivanjoksimovic
15:56 25.06.2020.

S obzirom da je najveci porast zarazenih u Djakovu i Osijeku, to znaci da je najvise njihovih gledalaca bilo u Zadru ... ili mozda nije, nego upoeno krivicu svaljujete na druge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije