Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IGRAČ SLUČAJ'

Bio je veliki talent Dinama i novi Modrić, a iznenadit ćete se kad vidite gdje je danas

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
09.08.2019.
u 18:02

Ante Ćorić, igrač kojem su predviđali veliku karijeru, prebačen je u drugu momčad Rome

Ante Ćorić (22) proživljava teške trenutke u Romi. Hrvatski nogometaš prebačen je u B momčad jer u prvom timu očito ne računaju na njega.

Ćorić je bio veliki talent Dinama, tepali su mu da je novi Luka Modrić, no odlazak u Rim nije se pokazao dobrim potezom. Ćorić je u Romu stigao 2018. godine i od tada odigrao samo 48 minuta u Serie A te 36 minuta u Ligi prvaka. Praktički izgubljena sezona.

Ćorić nije igrao u pripremnim utakmica pa su se mnogi pitali je li ozlijeđen. No, nogometaš se sam oglasio i poručio da je s njegovim zdravljem sve u redu.

Očekuje se da će ga sada Roma prodati ili poslati na posudbu. Talijanski mediji Ćorića su već prozvali "igračem slučajem".

Podsjećamo, Dinamo je platio 900.000 eura odštete za tada 16-godišnjeg Ćorića kad ga doveo iz Red Bull Salzburga. Tada su se za njega interesirali europski velikani kao što su Chelsea, Roma, Arsenal, Barcelona, Bayern...

Dinamo ga je u Romu prodao za sedam milijuna eura, a Ćorić zarađuje 1,2 milijuna godišnje.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:28 09.08.2019.

Svi igraci koji su otisli prije 24.-25. godine van su se izgubili na marginama - Pjaca, Rog, Muric, Coric, Halilovic, itd da ne nabrajam. Drugi igraci koji su duze ostajali u Dinamu - Mandzukic, Modric, Olic su daleko vise postigli. Rijetko je tko dovoljno jak da ako ode sa 20-21 godinom ili prije i da se probije vani.

ZC
zorro.cz
07:54 10.08.2019.

Pokojni Dražen Petrović je jednom rekao: "Talent sam respektirao do 16. godine, a nakon toga sam se priklonio teškom radu".

AU
autoritet
02:07 10.08.2019.

Italija je "smrt" za mlade igrače, a Ćorić mi se pogotovo činio da je previše poletio. Mora otići drugdje i spustit se na zemlju, i se bu OK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije