Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Šarić

Bio bih bolji košarkaš da se ne trošim za Hrvatsku, ali ne mogu protiv srca

Dario Šarić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
28.10.2018.
u 14:31

Dario Šarić odgovorio je američkim novinarima zašto mu u listopadu uvijek teže ide.

Dario Šarić pomogao je Philadelphiji u subotu u šestom ovosezonskom nastupu da svlada Charlotte Hornetse 105:103. Za 30 minuta na parketu je zabio 11 poena (šut iz igre 4/9, 1/3 trice), te tome dodao sedam skokova i jednu asistenciju.

Međutim, u prethodnih pet utakmica je imao šut samo 37%, a američki novinari su primijetili i da je "usporio" s tricama (27%). Uočili su i to da iz sezone u sezonu "kašljuca" u listopadu sa sličnom statistikom, pa su ga upitali zašto je tome tako, što je uzrok.

- Mislim da bih bio bolji košarkaš da posljednjih pet ili šest ljeta nisam provodio s hrvatskom reprezentacijom. Vjerujem da bih više napredovao da sam imao prilike ostati u SAD-u i trenirati. Ali ne mogu si pomoći. Užasno mi puno znači igrati za Hrvatsku, biti uz dečke koji predstavljaju moju državu - odgovorio im je Šarić te tome dodao:

- Na kraju dana se sve svodi na pobjede, a ja želim pobjeđivati i s Hrvatskom - istaknuo je novinarima postaje NBC nakon treninga u petak.

 

Komentara 9

Avatar Mi sami
Mi sami
15:05 28.10.2018.

Hrvatsko srce!

AL
altruist
15:59 28.10.2018.

Kralj!

Avatar prahrvat
prahrvat
16:05 28.10.2018.

Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije