Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Tucak

'Bilo je stravično, dečki su u gaćama bježali iz zgrade'

13.03.2017., Vukovar - Trening hrvatske vaterpolo reprezentacije na novim bazenima. Izbornik Ivica Tucak.   Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/2
30.12.2020.
u 11:42

Pripreme, koje su trebala trajati do 30. prosinca su prekinute, a novo okupljanje reprezentacije je u subotu  2. siječnja 2021. u Zagrebu

Nakon što je snažan potres pogodio Hrvatsku, vaterpolska reprezentacija prekinula je pripreme. Potres jakosti 6.3 stupnja po Richteru, zatekao je hrvatsku mušku reprezentaciju na svom radnom mjestu. U bazenu na Savi.

- Momci su bili unutra, ali i oni, kao i svi uz rub bazena, ne da smo osjetili potres, nego je bilo stravično. Voda se počela prelijevati preko ruba bazena, kao da je tsunami. Sve nešto škripi, tutnji. To je bio toliki strah da su dečki istrčali iz bazena, ali ne iz vode nego iz zgrade bazena. Onako, u gaćicama - kazao je izbornik Ivica Tucak.

Pripreme, koje su trebala trajati do 30. prosinca su prekinute, a novo okupljanje reprezentacije je u subotu  2. siječnja 2021. u Zagrebu.

Barakude će ondje trenirati do 6. siječnja kada je planiran polazak za Debrecen u Mađarskoj i nastup na europskom kvalifikacijskom turniru za Svjetsku ligu.

Hrvatska će u Debrecenu igrati četvrtfinale, 8. siječnja protiv nacionalne momčadi Crne Gore.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije