Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA 2

Biliškov zabio pa skrivio gol

Marino Biliškov
Dražen Bota
07.11.2009.
u 15:21

Kapetan njemačkog nogometnog drugoligaša Greuther Fürtha, Marino Biliškov, bio je strijelac za svoju momčad u domaćem porazu od Augsburga 5:4 u 12. prvenstvenom kolu.

Biliškov je postigao pogodak lijevom nogom s pet metara nakon dodavanja Caligiurija u 77. minuti, ali tim je golom njegova momčad samo uspjela smanjiti vodstvo gostiju na 5:3, a kasnije je još zabio i Allagui za konačnih 4:5 iz perspektive domaćina.

No, domaća je obrana odigrala mizernu utakmicu, a u takvu sliku se uklopio i Biliškov koji je bio izravni krivac za treći gol gostiju zbog krivog dodavanja, a mogao je sprječiti i peti da je uspio bolje reagirati, odnosno izbaciti loptu koju je Torghelle pospremio u mrežu. Mirko Hrgović cijelu je utakmicu odgledao s klupe domaće momčadi.

Vodeća Arminia iz Bielefelda odigrala je samo 0:0 na gostovanju kod slabašnog Frankfurta. Andre Mijatović odigrao je cijelu utakmicu za Arminiju, koja je prva na ljestvici s 28 bodova, a prate je Kaiserslautern s 27 i St. Pauli s 26 bodova. Greuther Fürth je na osmom mjestu s 18 bodova.

Bundesliga 2, 12. kolo:

Frankfurt - Arminia 0:0

Greuther Fürth - Augsburg 4:5

Redoslijed: 1. Arminia 28, 2. Kaiserslautern 27, 3. St. Pauli 26, 4. Union Berlin 23 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije