Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Liverpoola

Bilićev West Ham se s igračem manje vratio nakon 0:2 pa pao u nadoknadi

Southampton - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
19.08.2017.
u 18:19

Bilićevoj momčadi je dodatno situaciju otežalo i isključenje Arnautovića u 33. minuti.

West Ham je upisao poraz i u drugom kolu prvenstva. Unatoč sjajnom Chicharitu koji je s dva gola vratio Bilićevu momčad u igru nakon zaostatka, Southampton je s igračem više slavio s 3:2- Čak dva pogotka su postigli iz jedanaesterca.

Southampton je poveo pogotkom Gabbiadinija u 11. minuti igre, a Bilićevoj momčadi je dodatno situaciju otežalo i isključenje Arnautovića u 33. minuti. Igrača više su znali iskoristiti domaći, a na 2:0 je povisio Tadić s bijele točke.

Međutim, do kraja poluvremena je Chicharito uspio ugurati odbijanac Michaila Antonija u mrežu. Nakon 15 minuta igre u nastavku, Gabbiadini je zatresao gredu, a ubrzo je loptu na okvir gola na drugoj strani terena skrenuto golman Southamptona nakon udarca Diafra Sakha. Chicharito je još jednom pokazao pravi napadački instinkt i još jedan je odbijanac poslao u mrežu za 2:2.

Iako se činilo da će momčadi podijeliti bodove, Pablo Zabaleta je u sudačkoj nadoknadi skrivio jedanaesterac, a u pogodak ga je pretvorio Charlie Austin, piše Goal.


All Goals & highlights - Southampton 3-2 West... by goalsarena2017

Liverpool je upisao pobjedu na Anfieldu protiv Crystal Palacea, a u slavlju 1:0 strijelac je bio Sadio Mane u 73. minuti igre. Dejan Lovren ušao je u igru u 90. minuti.

Leicester je s 2:0 pobijedio Brighton. Shinji Okazaki se upisao u strijelce veću prvoj minuti igre i to nakon sjajne solo akcije Riyada Mahreza. Okazakiju su za pogodak trebale 52 sekunde. Konačni rezultat je postavio Maguire nakon Mahrezove asistencije u 54. minuti. 

WBA je pogotkom Robsona-Kanua s 1:0 pobijedio Burnley u gostima. Robson-Kanu je zaigrao u 63. minuti, u strijelce se upisao u 71. minuti, a u 83. je isključen!

Watford je s 2:0 bio bolji na gostovanju kod Bournemoutha. Richarlison je poslao loptu Begoviću u mrežu za 1:0 u 73. minuti, a pobjedu je potvrdio Capoue u 86. minuti.

Poredak: Manchester Utd. i WBA po 6 bodova, Watford, Liverpool i Southampton po 4...

Komentara 1

BO
bozzika
18:36 19.08.2017.

ja pao radi glupog sudca,to treba zakonom zabraniti da jedan čovjek odlučuje o pobjedniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije