Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK O ESTONIJI I TURNEJI

Bilić: Zadovoljan sam pristupom i igrom

Slaven Bilić
Željko Lukunić/Pixsell
26.05.2010.
u 22:35

Hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon kišnih 90 minuta u Estoniji bio je zadovoljan prikazanim s obzirom na izostanke, obrambeno orijentiranog protivnika i naporne mini turneje.

- Zadovoljan sam susretom. Najprije bih čestitao mladićima na pristupu i zalaganju, kao i na dobroj partiji. Prvim dijelom sam jako zadovoljan, nismo samo kontrolirali ritam već i bili konkretni i opasni. Izgubili smo svježinu u drugom poluvremenu, iako smo u drugih 45 minuta imali i bolje šanse - prokomentirao je Bilić za HTV.

Izbornik je spomenuo današnjeg kapetana Rakitića, koji je bio jedini 'napadač':

- Odlično su specifične zadaće, probijanja po poluboku, odrađivali Rakitić i Gabrić. U tri utakmice nam protivnici nisu pošteno 'opalili' po golu što pokazuje na kompaktnost momčadi. Tri susreta u osam dana nije previše već optimalno jer smo provjerili dosta igrača i pokazalo se na koje igrače možemo računati i u kvalifikacijama.

Na Baltik Hrvatska stiže i na početku kvalifikacija za EP 2012. godine. Prvi protivnik će nam biti Letonija.

- Letonija je kvalitetnija od Estonije. Pogotovo na početku kvalifikacija će dati sve od sebe i bit će opasno. Međutim, mi vjerujemo u sebe i dolazimo po pobjedu - najavio je izbornik Bilić.

Komentara 8

OB
-obrisani-
23:03 26.05.2010.

kajinx.. Jeste ,da mu je do novca odavna bi bio otisao,samo baljezgari znaju sasut drvlje i kamenje po covjeku kojem nije do novca,neg do domovine ..Kome smeta nek se kani nas reprezntacije i navija za slov.il srbiju...

GO
gori
23:51 26.05.2010.

Hvala Slavene ! Ostavio si milione u Engleskoj da možeš uzdizati Hrvatsko ime i duh. hvala ti isto tako za slobodno vrijeme kojim si obogatio moj život nakon utakmice s turskom od kada više ne gledam reprezentaciju jer me bolii kad vidim najdraži dres i sjetim se što si učinio klasniću i svima nama koji smo živjeli za kockasti dres.

KA
kajinx
22:58 26.05.2010.

Hvala Slavene ! Ostavio si milione u Engleskoj da možeš uzdizati Hrvatsko ime i duh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije