Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven na koljenima

Bilić vodio 2:0, a onda - očaj! U 97. minuti doživio šok kao protiv Turske

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
28.10.2017.
u 18:10

Bilić je nakon poraza od Brightona u prošlom kolu (0:3) dobio ultimatum od čelnika kluba da se mora znatno popraviti u sljedeća dva susreta.

Slaven Bilić doživio je novi šok i to kakav! U desetom kolu engleske lige West Ham je u gostima igrao protiv Crystal Palacea, vodio 2:0, da bi na kraju u 97. minuti primio gol za 2:2 koji mu je oduzeo dva važna boda. Bio je to veliki šok za Slavena, nešto kao protiv Turske kad je vodio Hrvatsku...

Bilić je nakon poraza od Brightona u prošlom kolu (0:3) dobio ultimatum od čelnika kluba da se mora znatno popraviti u sljedeća dva susreta. I u srijedu je sjajno izbacio Tottenham u kupu, a i danas mu je protiv Crystal Palacea krenulo odlično.

Prvo je Chicharito u 31. zabio za vodstvo, a u 43. Ayew povisio na 2:0. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a West Hamovi navijači bili su uvjereni da su tri boda na kontu.

 

No, već početkom nastavka Milivojević je iz jedanaesterca smanjio i nagovijestio da sve neće proći tako glatko. Domaćini su nakon toga pritisnuli, ali čekićari su odolijevali napadima sve do sudačke nadoknade. Činilo se da će nekako i izdržati, a onda je Zaha u 97. minuti zabio za 2:2 i Bilića bacio u očaj.

 

Manchester City nastavio je nizati pobjede. U utakmici punoj golova i gostima je pobijedio WBA 3:2. Sane ih je doveo u vodstvo, a Rodriguez je izjednačio. U 15. minuti Fernandinho vraća goste u vodstvo, a Sterling u 64. zabija za 3:1.

U sudačkoj nadoknadi Phillips je smanjio rezultat.

Rezultati: Manchester United - Tottenham 1:0, Arsenal - Swansea 2:1, Cristal Palace - West Ham 2:2, Liverpool - Huddersfield 3:0, Watford - Stoke 0:1, WBA - Manchester City 2:3.

Komentara 10

PI
pinkec
18:44 28.10.2017.

Peh jest, ali nije smak svijeta! Slavene znam, na kraju ćeš im svima pokazati tko je klasa, a tko je smeće (novinarsko!)!

PR
prajdali100
18:21 28.10.2017.

Kakav peh ! Kada hoces biti heban gace same spadnu.Ostalo je stvar tehnike.

VI
viluk007
00:53 29.10.2017.

i sada je počupao svu onu lijepu i skupu kosu koju je sadio pet godina dobro ljusi ide li njemu išta od ruke rođeni luzer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije