Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Championship

Bilić u problemima, vodeći Leeds sada ima tri boda više od WBA

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
12.07.2020.
u 18:25

Izravan plasman u elitni razred engleskog nogometa izborit će prve dvije momčadi, dok će se još četiri boriti za preostalo mjesto u višem razredu

Nogometaši Leedsa napravili su još jedan korak prema povratku u Premiership nakon što su u susretu 43. kola Championshipa na gostovanju pobijedili Swanse s 1-0.

Pogodak odluke zabio je Pablo Hernandez u 89. minuti.

Tri kola prije kraja prvenstva, momčad Marcela Bielsea ponovo je preuzela vrh ljestvice s 84 boda, tri više od WBA kojeg vodi Slaven Bilić.

Brentford na trećem mjestu ima 78, slijedi Fulham sa 76, Nottingham Forest kao peti ima 69 bodova, a šesti je Cardiff City sa 64 boda.

Izravan plasman u elitni razred engleskog nogometa izborit će prve dvije momčadi, dok će se još četiri boriti za preostalo mjesto u višem razredu.

Leeds je posljednji put u društvu najboljih engleskih klubova igrao 2004. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dzambo
dzambo
23:38 12.07.2020.

Iduca tekma za WBA protiv Fulhama bit ce najteza jer Fulham je u vrhu isto 4. mjesto mna tabeli i ima sanse za Kvl. al WBA tu tekmu igra doma...onda gostuju kod Huddersfielda koji je cak 20. na tabeli trenutno tu bi moralo pobijediti i zadnju tekmu WBA igra doma protiv QPR-a koji je sad na 6 mjestu na tabeli...znaci jos samo jedna teska tekma i to doma za WBA....a Brentford koji zaostaje 3 boda i najbliziji je WBA-u za direktan ulazak u ''elitu''...ima iducu doma protiv Prestona pa onda gostovanjenje kod Stokea i zadnju doma Barsnleya-a puno laksi raspored jer Preston je tek 8 na tabeli i nema sanse za napred puno a Stoke je 16 a Barsnlya je zadnji 24 na tabeli i najverovatnije ispada iz te lige...da je WBA dobija ovu zadnju tekmu ima bi cak 5 bodova viska i sa cak nerjesenim doma protiv Fulhama i da dobije zadnje 2 tekme bili bi 100% 2. mjesto...a ovak sad moraju dobiti sve 3 tekme jer tesko da ce Brentford kiksati bilo gdje jer ima puno laksi raspored....

PR
Prekosutra
22:30 12.07.2020.

Bromwich mora pobijediti sve tri preostale tekme za direktan plasman u PL. Volio bih da im to podje za rukom. Bojim se da ce ipak morati u kvalifikaciju.

PR
Prekosutra
22:22 12.07.2020.

Autor teksta Hina: ” Nogometaši Leedsa napravili su još jedan korak prema povratku u Premiership nakon što su u susretu 43. kola Championshipa na gostovanju pobijedili Swanse s 1-0.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije