Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Bilić se sprema za zimsku kupovinu, želi dovesti Sturridgea i Brumu

Daniel Sturridge
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
Autori: Drago Hudika, Hina
15.11.2016.
u 15:21

Sturridge ima godišnju plaću od sedam milijuna eura, ali nije zadovoljan minutažom koju dobiva kod Jurgena Kloppa. Trener redsa prednost daje Robertu Firminu i Divocku Origiju, i nema naznaka da bi se situacija mogla promijeniti

Engleski reprezentativni napadač Daniel Sturridge (27) trebao bi u zimskom prijelaznom roku napustiti Liverpool, objavili su u utorak britanski mediji. 

Sturridge ima godišnju plaću od sedam milijuna eura, ali nije zadovoljan minutažom koju dobiva kod Jurgena Kloppa. Trener redsa prednost daje Robertu Firminu i Divocku Origiju, i nema naznaka da bi se situacija mogla promijeniti.

Trenutačno najviše zanimanja za engleskog napadača pokazuju Bilićev West Ham i Stoke, a za dolazak Sturridgea trebali bi platiti odštetu od 32 milijuna eura.

No Liverpoolov napadač nije jedini igrač kojeg bi Slaven Bilić doveo u London. Menadžer West Hama u zimskom prijelaznom roku želi dovesti i Portugalca Brumu iz Galatasaraya.

Londončani su spremni ponuditi devet milijuna, ali turski klub, navodno, traži 19 milijuna eura. Osim West Hama za 22-godišnjeg krilnog igrača zanimaju se Arsenal, Tottenham i Manchester United.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije