Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA 'MALTA'

Bilić pozvao Bartulovića i Vidu

Vida Rakitić
Davor Puklavec/Pixsell
11.11.2010.
u 17:49

Zbog prirode Šimunićeve ozljede te upitne mogućnosti oporavka Vrsaljka i Iličevića izbornik je proširio popis kandidata za iduću utakmicu s dva nova imena, to su Mladen Bartulović i Domagoj Vida.

Izbornik A reprezentacije Slaven Bilić pozvao je za kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2012. s Maltom prvotimca ukrajinskog prvoligaša Arsenala iz Kijeva Mladena Bartulovića i osječkog bundesligaša iz TSV Bayer 04 Leverkusena Domagoja Vidu. Razlog tome su informacije o ozljedama naših reprezentativaca, koje govore da Josip Šimunić sigurno neće moći konkurirati za ovu utakmicu, a upitni su i Ivo Iličević te Šime Vrsaljko.

Danas je u Kuću nogometa došao dopis iz Maksimirske 128 kojim zdravstvena služba NK Dinama izvješćuje izbornika da stanje Šime Vrsaljka nije najbolje te da još nisu sigurni u mogućnost njegova nastupa za tjedan dana, a iz Kaiserslauterna su o stanju Ive Iličevića izvijestili izbornika telefonom. Vjerujemo da će se oni ipak priključiti reprezentaciji u nedjelju, no njihov je nastup pod znakom pitanja.

Komentara 4

MA
masterblaster
21:29 11.11.2010.

Ajde neka je,valjda zna zašto ....emoj Vida da si u Dinamu sada bi igrao i vrijedio puta 5

Avatar Idler 3
Idler 3
21:36 11.11.2010.

Zna li se zašto baš i ne igra gore? Mislim na Vidu, dečko ima i srca al i talenta.

BP
bpz
23:17 11.11.2010.

A mogao je pozvati i Samira i Klasnića... Prvog zbog njegove dobre igre, a drugog već stvorenog renomea! Oni su to zaslužili!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije