Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER WEST HAMA

Bilić: Ne pitajte me za Payeta, o njemu više ne želim pričati!

West Ham
Foto: Reuters
1/6
15.01.2017.
u 08:53

- Otvoreno sam rekao što on želi. Pošteno je da se to zna, a o tome više ne želim pričati. Ali zato o igračima koji su igrali mogu pričati godinama, zaslužili su.

West Ham Slavena Bilića upisao je jučer pobjedu protiv Crystal Palacea (3:0), a sjajan gol škaricama zabio je Andy Carroll.

- Pokušao je to na treningu i bio je nesretan kad nije ušlo. Zbog ozljeda koje je imao u prošlosti malo sam poludio kada je to pokušao na treningu jer ne želim da se ozlijedi - rekao je Bilić pa prokomentirao utakmicu:

- Bio je ovo težak tjedan, teška utakmica. Ali momčad je pokazala da ima karakter. U prvom poluvremenu smo bili nervozni, ali publika je bila sjajna. U drugom poluvremenu smo napravili neke promjene i bili smo besprijekorni. Zabili smo tri sjajna gola i samo mogu čestitati dečkima, bili su sjajni.

Bilić se osvrnuo i na Payeta koji ne želi igrati za West Ham.

- Otvoreno sam rekao što on želi. Pošteno je da se to zna, a o tome više ne želim pričati. Ali zato o igračima koji su igrali mogu pričati godinama, zaslužili su.

I Carroll je prokomentirao "štrajk" najboljeg igrača kluba.

- Ni jedan igrač nije veći od kluba - jasan je Carroll.

Komentara 3

AM
Ameise
12:09 15.01.2017.

Payeta drzati na platnoj list dok mu ne istekne ugovor. Taman je to kraj karijere odprilike.

JU
Jure7
13:54 15.01.2017.

Ma kakav Payet.... Treba Bilic kupiti Vlasica ili Frana Tudora za krilo i Bradarica kao zadnjeg veznog....

KU
kupatilo
12:14 15.01.2017.

Prodajte Pajeta uz uvjet jakav klub zeli a ne igrac jer morase postivat klub u kojem je stekao ime.Iako osobno smatram daje on najbolje partije odigrao jer umisljene osobe nemogu do uspjeha.Samo moze u buducnosti biti losiji.Zato prodajtega i navrijeme kupite boljeg.Bilicu uzmi Andrijasevica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije