Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMO DALJE

Bilić je ipak zanimljiv engleskim klubovima

'sport 07.10.2009.Rovinj, Hrvatska - trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice sa Katrom i Kazahstanom.Nikola Jurcevic i Slaven Bilic. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
13.10.2009.
u 10:52

Nije prošlo nezapaženo da Slaven Bilić niti jednom riječju nije okrznuo Engleze zbog njihova turističkog pristupa u Dnipropetrovsku. Iako je svakome bilo jasno da su se Gerrard i društvo "šetali" u toj utakmici s Ukrajincima.

Slaven već dugo gradi osvajačku strategiju prema Englezima. On je i posao u reprezentaciji podredio svojoj promociji na Otoku, pa je u tu svrhu razvio bolji odnos s engleskim nego s hrvatskim novinarima.

U svakoj prilici hvali engleske klubove i reprezentaciju, a kad mu neku izjavu okrenu i izvade iz konteksta, kao onu o nedostatku engleštine u igri, Slaven im se odmah ponizno ispričava.

Unatoč neuspjehu s reprezentacijom, Bilić je još zanimljiv engleskim klubovima. Poziciju mu gradi i ugledni i utjecajni menadžer Pini Zahavi.

U ovom trenutku, Bilić je izgledna opcija davljenika Portsmoutha, premda se Slaven tu najradije ne bi gurao. Mornari su osuđeni na ispadanje, a Slavenu se baš ne srlja u novi neuspjeh. Čeka nešto jače.

Ključne riječi

Komentara 12

PE
petrovve
18:31 13.10.2009.

To je nasim novinarima trn u oku,,,,Slaven ima i stoji u boljim odnosima sa englesekim novinarima....pa sto se cidite....?!...ne zasluzujete da sa vama stoji o dobrim odnosima.

BI
Bilicfan12
20:09 13.10.2009.

\"On je i posao u reprezentaciji podredio svojoj promociji na Otoku\" ... Koji cinizam .....

SO
Somelier
13:59 13.10.2009.

Kao čovijeku Biliću želim sve najbolje. Ali kao nogometni stručnjak,on je samo loš novinarski projekat.On je samo veliko razigrano dijete koje bi se još igralo sa malom djecom. To ponavljam od prije nego smo odigrali sa Turskom na EP -u i uvijek se pitam šta je to Bilić napravio više od svojih prethodnika a ipak ga se silom diže u visine. Neće njega niti Čukarički a kamoli Englezi.Treba on još puno graha pojesti prije nego bude odrasel ili stasal u pravoga trenera ili izbornika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije