Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK USPJEH

Bilić izvukao ogroman bod protiv Guardiolinog Cityja

Premier League - Manchester City v West Bromwich Albion
CLIVE BRUNSKILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.12.2020.
u 23:07

Bilićevi momci zaprijetili su već početkom susreta kada je Karlo Grant nakon gužve u šesnaestercu primio loptu na 20-ak metara od gola i zapucao, no golman Cityja je uspio skinuti taj pokušaj

Manchester City  Pepa Guardiole i West Bromwich Albion našeg Slavena Bilića remizirali su na Etihadu s 1:1 u utakmici 13. kola engleskog Premiershipa.

Bilićevi momci zaprijetili su već početkom susreta kada je Karlo Grant nakon gužve u šesnaestercu primio loptu na 20-ak metara od gola i zapucao, no golman Cityja je uspio skinuti taj pokušaj.

Gündogan je potom u 30. minunti ostao sam na deset metara od gola nakon što je Sterling probio lijevu stranu obrane gostiju i vratio povratnu loptu u kazneni prostor. 

Iako se činilo da će se na odmor s mirnom prednošću Cityja, Bilićevi dečki su se vratili u život kada su ubacili loptu u kazneni prostor Cityja, a lopta se od Diasa odbila u noge Ajayiju, koji se okrenuo i bez problema zabio. Iako, na putu do gola loptu je dirao Ruben Dias pa je ovo upisano kao autogol. 

Drugi dio se sveo na Cityjevo pokušavanje probijanja obrane gostiju dugim akcijama, a iako su zvijezde 'građana', De Bruyne i Sterling imali nekoliko prilika, Johnstone je bio uvijek na pravom mjestu pa do kraja domaćini nisu uspjeli Biliću oduzeti bod. 

West Brom sada ima sedam bodova na predzadnjem mjestu prvenstvene ljestvice, dva manje od 17. Burnleya koji je prvi izvan zone ispadanja i tri manje od 16. Brighton and Hove Albiona. City je šesti s pet bodova manje od vodeći Liverpoola i Tottenhama.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
linkser2
06:14 16.12.2020.

bravo.. neka je i njih malo sreća pogledala

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:28 16.12.2020.

" Gündogan je potom u 30. minunti ostao sam na deset metara od gola nakon što je Sterling probio lijevu stranu obrane gostiju i vratio povratnu loptu u kazneni prostor. " Pa kakva je ovo rečenica ??

Avatar dzambo
dzambo
05:17 16.12.2020.

Bilic sa ovakvim rosterom igraca postavio je igru WBA-a jedino kak se moglo ''logicki'' i uspio je i ovaj put nisu poklekli da na kraju opet ostanu praznih ruku ka na primjer protiv Newcasta,M.Unitedai Tottenhama gdje su pali u zadnjim min. tih tekmi a ovaj put golman Johnston koji je skinuo u 91. min. i 95 min. CISTE golove oba puta sa nogama je spasio gubitak ponovo Albiona...sad slijedi nezgodna A.Villa doma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije