Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide ga

Bilić izazvao totalnu euforiju, pročitajte što mu zaluđeni navijači poručuju

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
28.11.2019.
u 08:46

Hrvatski je strateg sa svojim klubom ostvario četvrtu uzastopnu pobjedu

Slaven Bilić ostvario je u srijedu navečer i četvrtu uzastopnu pobjedu s West Bromwich Albionom te se vratio na vrh tablice u Championshipu.

Stradao je Bristol City sa 4:1, pa WBA u ovome trenutku drži prvu poziciju s 39 bodova iz 18 utakmica.

Slijedi Leeds sa 37, dok Fulham na trećemu mjestu kasni sedam bodova (prve dvije momčad izravno idu u Premier ligu). Toliki broj bodova ima i četvrtoplasirani Nottingham Forest.

Drugim riječima, Bilićeva momčad zasad odlično stoji, no nisu impresivni samo rezultati već i igra. West Bromwich je jednostavno razbio klub koji se trenutačno nalazi na sedmoj poziciji, a zadovoljstvo po završetku utakmice nije krio ni hrvatski strateg.

Kazao je da je bio oduševljen predstavom svojih momaka od prve do zadnje minute, a što je jednako važno, od sreće su izvan sebe i navijači.

Sinoć su obasipali nekadašnjega izbornika hrvatske reprezentacije komplimentima, a neki su se i ispričali što nisu vjerovali u njegove zamisli, selekciju igrača.

– Moram priznati da sam više puta dizao obrve kada bih vidio koga Slaven izvodi na travnjak. ali tome je došao kraj. Momčad napokon pokazuje puni potencijal i samopouzdanje kakvo već dugo nismo vidjeli. Volio bih da uprava podrži Bilića tijekom zimskoga prijelaznog roka. Dokazao je svoju vrijednost – napisao je jedan od njih u srijedu na Facebooku, dok su ostali kazali sljedeće:

– Cijela momčad igra fantastično, a Slaven je sjajan menadžer.

– Ovo je najbolja momčad West Bromwich Albiona nakon dugo vremena.

– Način na koji naši igrači slave pogotke priča milijun priča.

– Čini se da godinama nismo imali ovako dobru momčad i boljeg menadžera.

Bilićeve dečke u ponedjeljak čeka gostovanje kod Prestona, trenutačno pete momčadi prvenstva, a zatim i važno domaćinstvo protiv Swanseaja, šeste momčadi Championshipa. Nastavi li i protiv ta dva kluba pobjednički niz, West Bromwich napravit će velik korak prema povratku u elitni razred engleskog nogometa.

 

Komentara 13

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:40 28.11.2019.

Hm, druga liga a zove se Championship. Ali dobar je Slaven.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:02 28.11.2019.

Slaven Bilić ima najduži niz bez poraza sa WBA u posljednjih 80 godina.

PR
prajdali100
09:36 28.11.2019.

Slaven radi sjajan posao ! Doma su prosuli nešto bodova ali sada melju.Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije