Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao predugovor?

Bilić doznao gdje nastavlja karijeru, a legenda Reala blizu prelaska u engleskog velikana

Slaven Bilić - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.05.2017.
u 12:50

U Liverpool bi iz Porta mogao prijeći legendarni vratar Iker Casillas.

Slaven Bilić održao je u ponedjeljak pozitivan sastanak s čelnicima West Hama, što znači da ostaje na klupi čekićara, pišu engleski mediji.

Usuglasili su se kako je sezona bila turbulentna, a s obzirom na poteškoće s kojima se susretao rezultat je opravdan (11. mjesto). Ujedno su zaključili kako će ugovor koji mu vrijedi još sljedeće sezone produljiti do kraja 2017. godine.

– Gladan sam uspjeha. Želimo pronaći pojačanja, a ne prinove koje će popuniti kadar. Naš cilj nisu ''Griezmanni''. Prošlog ljeta potrošili smo mnogo vremena pregovarajući s Lacazetteom iz Lyona, a onda je sve propalo. Zanemarili smo rezervne opcije i to nam se na kraju odbilo o glavu. Bilo bi sjajno kada bismo našli nekog kao što je Dimitri Payet. On je bio pravi dobitak – najavio je nedavno Slaven Bilić.

Slaven Bilić - West Ham
1/6

Dodajmo kako iz Premier lige stiže još jedna velika vijest. U Liverpool bi iz Porta mogao prijeći legendarni vratar Iker Casillas!

Madridski AS piše da bivšem vrataru Reala u lipnju istječe ugovor s portugalskim klubom, a kako ga nije produljio, mogao bi stići na Anfield. Navodi se kako je već potpisao i predugovor.

A ako ne prihvati neku od bogatih ponuda iz Turske, Kine i Katra, Casillasa će u Liverpoolu dočekati konkurent, Belgijac Simon Mignolet.

Komentara 4

KA
kajinx
20:34 23.05.2017.

Ujedno su zaključili kako će ugovor koji mu vrijedi još sljedeće sezone produljiti do kraja 2017. godine. Ovo ne razumijem!!!

US
usredini
15:32 23.05.2017.

Po Transfermarketu West Ham je po vrijednosti igrača klub za 10 mjesto. Prošle sezone je bio nešto iznad toga ove sezone ispod. Sve u svemu Bilić je kao i Kovač solidan trener u solidnom klubu ništa više ni manje od toga.

MU
muh
15:42 23.05.2017.

neče dugo zato i klub neče da produži ugovor to je znak kot prvih kiksa če odljeteti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije