Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestrpljivi
Povratak na članak

Bili su Dinamovo blago, pa otišli za milijunima. Mnogo ih je 'propalo'

Oni koji su se dokazali u klubu i preko kluba napravili prave transfere stigli su u nove sredine s boljim statusom, dobili i više prilika, pa čak i bolje plaće od onih koji su sami odlučili potražiti svoju sreću u inozemstvu

Komentari 7

SP
Split71
08:17 21.02.2020.

Sad im je opet Mamic kriv sta ih je pustija...hahaahahahah a kad je sija coru na klupu svi ini na zadnje noge skocili,cora ovo cora ono,a sad nas Ante Coric miruje..

VL
KA
kajinx
19:16 21.02.2020.

Pošalji djecu u vukojebinu da uvenu u samoći i očekivaj da će ostati nornalni.

VL
CL
cluesblues02
08:52 22.02.2020.

kod nekih je stvarno problem sto su otisli pre rano, a za neke je najveci problem u njihovim glavama, pre lijeni su da se maksimalno posvete nogometu - zato je usporedba s olmom nerealna, olmo osim talenta ima i sve poslozeno u glavi i u potpunsti je posvecen nogometu, a takav je i modric, i brozovic i jos neki koji su napravili prave karijere - ne moze se napravit karijera u nogometu bez puno rada, talent nije dovoljan...

VL
MV
matija.vidakovic
13:57 21.02.2020.

i GDJE su sada!!???NIGDJE!!...Igra li koji!!????NEigra!!!Glava je značajan faktor ,zar NE!!!????Šteta što se Pjaca ozlijedio ,za njega nevrijede navedene tvrdnje:oN JE IMAO NESREĆU,ŠTETA!!!

VL
JE
jensencolt
09:01 21.02.2020.

Pa čitava mlada repka je jedno vrijeme bila od dinamovih igrača od koje novinari pokušavaju uz financijsku naknadu napraviti zvijezde, svi sada igraju u drugim ligama ili sjede na klupi u prvim( Ćorić, Halilović, Soldo, Kalaica, Murić , Brodić, Lovren Jr., Benković, Šunji, Brekalo itd. itd.)

VL
ST
stefj
10:22 21.02.2020.

Činjenica je samo to da igrač ako malo duže ostane u HNL-u može se više naigrati, samim time i više napredovati. A karijera ovisi o agentu ili agenciji koja ga zastupa i sreći... Imate igrače Dinama, Hajduka, Rijeke itd koji su ovdje igrali, razvili se, otišli van i ništa od njih. Koliko samo ima tih velikih talenata, za koje, nakon što se prodaju, više nikada ne čujete... Pogledajte kako je teško naći igrače za skrpati reprezentaciju, a po medijskim prezentacijama morali bismo imati po 10-tak neviđenih talenata za svaku poziciju...

VL
IK
Ikonoklast
08:46 21.02.2020.

NE! To samo govori kako su dobijali pozive u reprezentaciju preko sportskih novosti i ostalog pr-a. Veze Dinama i HNS-a bolje ne komentirati, to su isti ljudi. Cijena raste. Proda se kao ""reprezentativac". Bilic je svojevremeno bio i "rasist" kadd ne bi pozvao koga "tata"zeli. Kovac? Dovoljno je reci Zelenika je bio u Brazilu. Cacic? Bolje prestati pisati. Hobotnica nema kraja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.