Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Bilbao srušio Granadu, Atletico i Real bez pobjednika

Copa del Rey - Semi Final Second Leg - Levante v Athletic Bilbao
Pablo Morano/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.03.2021.
u 23:34

U derbiju kola, velikom madridskom derbiju, Atletico i Real su na stadionu Wanda Metropolitano odigrali bez pobjednika, 1:1.

U susretu 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva Athletic Bilbao je pobijedio Granadu sa 2:1 postigavši pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi.

Domaćin je poveo već u trećoj minuti golom Asiera Villalibre, a u 71. minuti je moglo biti 2:0. No, Raul Garcia nije realizirao jedanaesterac. Izjednačio je Jorge Molina u 78. minuti, a kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, Alex Berenguer je u sudačkoj nadoknadi zabio za 2.1.

U derbiju kola, velikom madridskom derbiju, Atletico i Real su na stadionu Wanda Metropolitano odigrali bez pobjednika, 1:1. Ovaj rezultat je najviše razveselio Barcelonu koja je nakon ovog kola smanjila zaostatak za vodećim Atleticom na tri boda minusa.

Domaćin je poveo u 15. minuti golom Luisa Suareza na dodavanje Marcosa Llorenta. Bio je to 12. Suarezov pogodak protiv "Kraljevskog kluba. Real je mogao do izjednačenja svega tri minute kasnije, no Jan Oblak je bio spreman na udarac Karima Benzeme.

Na početku drugog dijela Atletico je mogao potvrditi pobjedu. No Yannick Carrasco i Suarez nisu iskoristili dobre prilike, a kasnije se probudio i Real. Osobito Karim Benzema koji je imao dvije odlične prilike, no Oblak je sjajno branio. Ipak, u 88. minuti Francuz je izjednačio na asistenciju Casemira.

Šime Vrsaljko i Ivo Grbić nisu nastupili za Atletico, dok je Luka Modrić odigrao cijeli susret za goste.

Real Sociedad je pobijedio Levante sa 1:0 golom Mikela Merina. 

Celta Vigo je na gostovanju pobijedila Huescu sa 4:3.

Bola je to "luda" utakmica sa sedam golova i nizom preokreta. Gosti su poveli 1:0, potom je Huesca okrenula rezultat u svoju korist povevši 2.1. Celta je uzvratila s dva gola za vodstvo 3:2, domaćin je potom izjednačio na 3:3, da bi Celta četvrti golom osigurala pobjedu.

Za Celtu su zabili Santi Mina (5), Nolito (37), Hugo Mallo (52) i Fran Beltran (76), a za domaći sastav Siovas (14) i Rafa Mir (16), David Ferreiro (74).

Atletico vodi sa 59 bodova, Barcelona ima 56, a Real Madrid 54 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije