Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli u SAD-u

"Bila noć" u New Yorku: Hajdukovci otišli po novac i kontakte s klubovima

Mirta Šurjak
Foto: Mirta Šurjak/Instagram
1/10
11.02.2017.
u 08:10

– Snijeg pada kao lud, ali to nas ne sprečava da se nađemo na ćakuli s predsjednikom Hajduka – stoji na Fejsu DPH New Yorka.

Mirta Šurjak, popularna prva dama hrvatskog sportskog novinarstva, zvijezda je boravka Hajdukove delegacije u New Yorku na “Biloj noći” koju je povodom 106. rođendana Hajduka organiziralo Društvo prijatelja.

Naravno, Šurjak nije u Hajdukovu timu, ona i proslavljeni napadač “bijelih” Zlatko Vujović stigli su na poziv organizatora, a klub predstavljaju predsjednik Ivan Kos i pomoćnik sportskog direktora Saša Bjelanović. Ali, kada je Mirta Šurjak u blizini, onda ona plijeni, teško pokraj nje netko može doći do izražaja.

 

Family Šurjak&friends-1950 gori sve🔥🔥🔴🔵Hajdukova bila noć

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

A objavama na društvenim mrežama Mirta je “zapalila” navijače, u snježnom New Yorku razvila je Hajdukov šal i postala hit. Nije zaboravila ni titulu predsjednice ŽNK Marjan, u SAD-u u kojem je ženski nogomet top sport obavit će razgovore s potencijalnim igračicama.

Mirta uveseljava fanove

– Poziv iz SAD-a me iznenadio, ali nisam dvojila hoću li ići. Za mene je to izuzetna čast, uživam u svakom trenutku u New Yorku, ljubav tih ljudi prema Hajduku naprosto je nevjerojatna. A naravno da ću pričati i o svom Marjanu – kazala nam je Mirta Šurjak. I dok Mirta uveseljava fanove, Hajdukove predsjednik Ivan Kos za dvodnevnog boravka u New Yorku napravio je zgusnuti program.

– Nije boravak u New Yorku samo “Bila noć”, od domaćina sam tražio da mi organiziraju sastanke s našim navijačima, potencijalnim sponzorima te s klubovima iz New Yorka i okolice – rekao je Kos još prije polijetanja za New York.

Brojnim zainteresiranima nije smetao snijeg, već su pohitali u Rudar Club Astoria na druženje s Kosom.

– Snijeg pada kao lud, ali to nas ne sprečava da se nađemo na ćakuli s predsjednikom Hajduka – stoji na Fejsu DPH New Yorka.

Odradio je Hajdukov predsjednik i večeru s potencijalnim sponzorima, a na nju je uspio stići i Mario Ančić, naš proslavljeni tenisač, koji u New Yorku radi kao odvjetnik. Kos se posebno želio susresti s njim i Bojanom Bogdanovićem, koji igra za Brooklyn Netse, a fanatični je navijač Hajduka i, kad god je kod kuće, s prijateljima iz Neuma ide na utakmice, i to na omiljenu mu istočnu tribinu.

Nisu se uspjeli naći, ali Bogdanović je najavio dolazak na “Bilu noć” što se održava u New Jerseyu tako bi Kos trebao razgovarati s najboljim hrvatskim košarkašem.

Pohitao u Split

Zanimljivo, Kos će odmah po završetku “Bile noći” pohitati prema Splitu, let mu je samo tri sata nakon što počinje slavlje hajdukovaca u New Yorku i okolici.

Imat će Kos što pričati svojim suradnicima, ali i oni njemu. Uostalom, sportski direktor Mario Branco, koji je trebao biti u Hajdukovoj delegaciji, odustao je od puta u posljednji trenutak kako ne bi propustio posljednje dane prijelaznog roka. Hajduk još uvijek želi dovesti stopera i veznog igrača...

Komentara 6

Avatar cluesblues
cluesblues
09:59 11.02.2017.

žicari...

VK
vječni krojf
10:31 11.02.2017.

Jadna celjad.Skupljaju novac isto kao i ulicni prosjaci,a gospodjicu Surjak koriste kao barby.Jadno,jadno,i opet nece biti novaca za placanje zaposlenih u klubu i za vracanje duga prema gradu Splitu i drzave.

JO
josko
08:52 11.02.2017.

Sigurno su sinjski arambašići u ovoj teći nasrid stola!? (to je sarma, za purgere)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije