Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERAO SE

VIDEO Bijesni Đoković urlao prema treneru: 'Šta mi pričaš, jeb***'

ITA, ATP Tour, Internazionali BNL d Italia
Foto: EXPA/PIXSELL
1/6
21.09.2020.
u 11:01

– Šta odigraj? Šta odigraj? Šta je to jeb***? Šta mi pričaš, šta odigraj? Odigraj, jeb** – vikao je Đoković

Novak Đoković plasirao se u finale ATP turnira iz serije Masters 1000 u Rimu nakon što je jučer u polufinalu nadigrao Norvežanina Caspera Ruuda sa 7:5, 6:3.

A zanimljiv detalj dogodio se pri kraju prvog seta kada je Đoković oduzeo servis protivniku za 7:5. Srbin se okrenuo prema svom stožeru i zaderao se:

– Šta odigraj? Šta odigraj? Šta je to jeb***? Šta mi pričaš, šta odigraj? Odigraj, jeb** – vikao je Đoković, a taj video pogledajte OVDJE.

Đoković u Rimu nije miran kao inače. U četvrtfinalnom dvoboju protiv Dominika Köpfera slomio je reket.

– Nije to ni prvi ni zadnji reket koji sam slomio. Nije da to želim raditi, ali ponekad se dogodi. Pretpostavljam da se tako oslobodim bijesa. Svjestan sam da to baš nije najbolja poruka, pogotovo mladim tenisačima koji me gledaju – rekao je Đoković koji je dodao da radi na mentalnom zdravlju kako bi mogao kontrolirati emocije.

Inače, Đokovićev protivnik u današnjem finalu bit će Argentinac Diego Schwartzman. U slučaju pobjede, Đoković će se izdvojiti na prvom mjestu ljestvice svih vremena po broju osvojenih turnira iz serije Masters 1000, trenutačno on i Španjolac Rafael Nadal dijele prvo mjesto s po 35 naslova.

Ključne riječi

Komentara 25

PR
pravednik2
11:56 21.09.2020.

Da nije ovdje možda jedna greška u tekstu? U Rimu je trener Vajda a ne Ivanišević .

TR
Travno221
12:37 21.09.2020.

Ivanišević nije u Rimu.

GE
genex
11:56 21.09.2020.

koja laž.ivanišević uopće nije s njim u rimu, već vajda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije