Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Bijeli u teškoj situaciji uoči Lokomotive, Miše jedva krpa momčad

ante miše
Arhiva VL-a
20.05.2011.
u 12:03

Momčad nazvana "šefe, zateže me zadnja loža" žestoko se spremila za dvoboj protiv Lokomotive

Bule i Sopić prijete kao nikada, Hajdukov trener Ante Miše ultimativno traži pobjedu, ne zanima ga estetika. Jer, drugo mjesto je ugroženo, ne pobjede li bijeli Lokomotivu, a Split iznenadi Dinamo, evo Hajduka na trećoj poziciji.

A Miše na raspolaganju nema niz igrača. Kartone imaju Jurica Buljat, Jozinović, Marin Ljubičić i Brkljača, ozlijeđeni su Režić, Tomasov, Oremuš i Anas Sharbini. Tičinović nije trenirao cijeli tjedan, Vejić se nakon stanke tek priključio, a Krešo Ljubičić se vratio s injekcija, Trebotića su boljela leđa, Maloča je također imao neke smetnje...

– Sva su mi tri vratara na raspolaganju – rekao je Miše s olakšanjem.

Teška mu je situacija, igrači najradije ne bi igrali i velika se većina tijekom tjedna žalila na smetnje. Većina traži odstupnicu.

– Važna nam je utakmica, želimo pobjedom potvrditi drugo mjesto. To je naš zadatak. Ne želim eksperimentirati, igrat će oni koji su u ovom trenutku najbolji, igrat će najiskusniji. Krojimo ljestvicu, bez obzira na to što se kod nas još uvijek ne zna tko i koliko momčadi ispada. Neću se zamarati utakmicom Dinamo – Split, unatoč Splitovu nizu Dinamo je favorit – rekao je Miše.

Nije želio govoriti o tome što će biti s njim nakon utakmice s Lokomotivom, svoju sudbinu stavio je u ruke onih koji odlučuju na gornjem katu.

– O tome ne želim razgovarati – odrešit je Miše.

Odmah nakon utakmice momčad odlazi na raspust, jer su pripreme za novu sezonu zakazane za 6. lipnja. A tko će od ovog igračkog kadra doći na njih, tko će momčad voditi na pripreme još uvijek se ne zna. Jedini detalj koji se zna je odlazak u Sloveniju 12. lipnja i povratak 26. lipnja. U Hajduku je sve drugo nepoznanica...

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:15 20.05.2011.

Ako ih ne motivira činjenica da Mamićevu filijalu mogu izbacit iz lige (bar dok je Odjel za licenciranje ne spasi), onda im nema pomoći. Ako ih ne motivira činjenica da su u zadnjih 8 kola osvojili samo 5 bodova, ondaa im nema pomoći. Ako ih ne motivira želja da se od domaće publike oproste s pobjedom, onda im nema pomoći.

Avatar Pivica
Pivica
16:58 20.05.2011.

Nema problema,imaju talentirane juniore koji su doduše prije neki dan popili pet (5) komada od Dinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije