Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME U ŠPANJOLSKOJ

Bijeli bez Šerića i Vejića krenuli u Marbellu

Edoardo Reja
Foto: Leonard Ninčević/Pixsell
1/8
17.01.2010.
u 15:02

Momčad Hajduka krenula je na zimske pripreme u Španjolsku Marbellu gdje će biti do 30. siječnja. Na put nisu pošli Vejić i Šerić s kojima se pregovara oko smanjenja ugovora.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:19 17.01.2010.

Ja mislim da \"stručnjaci\" i odgovorni u HNK Hajduk smatraju da če sa mladim i neiskusnim igračima lakše stiči NK Dinamo na tablici. To je dobar plan samo se još moraju dogovoriti da NK Dinamo proljetni dio odigra samo sa po 9 igrača na utaknicama. Ipak bi bilo fair i neizvjesnije i na kraju tako HNK Hajduk neče zaostati više od 10 bodova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije