Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER LIGA

BIH: Wagner postigao 2 gola u debiju za novi klub

10.09.2021.
u 10:30

Wagner Santos Lago, jedna od legendi Premijer lige Bosne i Hercegovine, nakon što je prošle sezone nastupao na NK Imotski, i ove sezone nastavio je s igranjem nogometa i u 44. godini, a imao je uspješan debi za HNK Kruševo.

Kruševo je na startu Županijske lige Hercegovačko-neretvanske županije svladalo ekipu Mostara rezultatom 5:0, a legendarni Brazilac postigao je dva pogotka. Po jedan su dodali Bruno Božić, Vidan Rozić i Josip Rajić.

Cilj Kruševa je plasman u viši rang bosanskohercegovačkog nogometa, točnije u Drugu ligu Federacije Bosne i Hercegovine, a već sada je jasno da će imati veliku pomoć Wagnera. Brazilac je karijeru počeo u brazilskom Jaboticabal Atleticu, a prvi nogometni klub u BiH mu je bio Široki Brijeg, odakle je odmah otišao na posudbu u Posušje te se nakon izvjesnog vremena vratio u Široki Brijeg, gdje je stekao status legende. U Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrao je 240 utakmica, a postigao je 123 pogotka i upisao bezbroj asistencija.

Njegov stariji brat Wagner Santos Bajano, koji je došao u Široki Brijeg dvije godine prije njega, odigrao istaknutu ulogu u momčadi s Pecare te nastavio igrati u ruskim prvoligašima Kubanu i Krasnodaru, bio je posrednik kod Wagnerova dolaska u Premijer ligu BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije