Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvršni odbor Uefe potvrdio

BiH će biti suspendirana 1. travnja ako ne uvedu promjene

platini
AFP
21.03.2011.
u 18:28

Izvršni odbor Uefe na zasjedanju u Parizu potvrdio je da će Nogometni savez Bosne i Hercegovine biti suspendiran 1. travnja ukoliko ne izmjeni Statut, a prvenstveno ako na sjednici 29. ožujka ne izglasaju da savez ima jednog predsjednika

Reprezentacija BiH igra 26. ožujka u Zenici protiv Rumunjske kvalifikacijski susret za EP 2012. Džeki i društvu potrebna je pobjeda da bi zadržali izglede za odlazak u Poljsku i Ukrajinu. No, eventualna pobjeda naših susjeda možda im nište neće značiti, ako Uefa 1. travnja uvede suspenziju koja bi se vrlo lako mogla odnositi i na reprezentaciju, pa i na klubove.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krekavac
18:55 21.03.2011.

Baš šteta što ih UEFA suspendira, svejedno im ničemu ne vrijedi ni reprezentacija ni klubovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije