Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Big Bang Team i CB Dobermann igraju u finalu Kutije šibica

Kutija šibica
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
27.12.2015.
u 19:50

Najzaslužniji za plasman Big Banga u finale drugu godinu zaredom bili su vratar Marijo Švigir i dvostruki strijelac Božidar Karamatić.

U finalu 45. izdanja 'Kutije šibica' najprestižnijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, igrat će ekipe Big Bang Team i CB Dobermann.

Big bang team je u prvom polufinalu nakon izvođenja sedmeraca pobijedio AMOZ Gornja Radgona 2-1, nakon što je susret završio bez golova. Oba gola za pobjednički sastav zabio je Božidar Karamatić, dok je za slovenski sastav zabio Matjaž Vojsk.

U drugom polufinalnom susretu CB Dobermann je pobijedio ASO Ponos iz Krapine 3-0, a golove su zabili Tihomir Novak (10), Dino Kovač (18) i Korab Morina (24). 

Finale je na raspored u ponedjeljak u 20:55 sati, a utakmica za treće mjesto je u 17:30 sati.

REZULTATI:

Amoz Gornja Radgona - Big Bang Team   1-2 7m (0-0)
CB Dobermann - ASO Ponos Krapina        3-0

>> Slovenci nakon 32 godine imaju momčad u polufinalu 'Kutije'

Komentara 1

HH
helgin@hogar
09:52 28.12.2015.

ali sta mene briga za neki amaterski turnir u milangradu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije