Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA OSTATI DOBRE VOLJE

Bez toga se ne može! Hrvat u šopingu u Njemačkoj 'bocnuo' drugog Hrvata: Vrati papir

Filip Ivić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
16.03.2020.
u 18:21

Zbog općepoznate situacije u svijetu izazvane virusom COVID-19, Ivić i Kontrec su odlučili posjetiti trgovinu kako bi si kupili potrebne stvari. Čini se kako je našem pivotu najvažnije bilo uzeti - WC papir

Hrvatski rukometaš Filip Ivić trenutno brani boje njemačkog Gummersbacha koji se trenutno natječe u drugoj njemačkoj rukometnoj ligi. 

Suigrač mu je još jedan Hrvat, pivot Tin Kontrec, a upravo je on postao 'žrtva' na Ivićevom Instagram storiju. 

Zbog općepoznate situacije u svijetu izazvane virusom COVID-19, Ivić i Kontrec su odlučili posjetiti trgovinu kako bi si kupili potrebne stvari. Čini se kako je našem pivotu najvažnije bilo uzeti - WC papir. 

Upravo je to Ivić iskoristio kako bi, naravno u šali, prozvao svog suigrača te ga zamolio da isti vrati.

- Vrati papir - napisao je Ivić uz videozapis i par emotikona koji se smiju, a u videu možemo vidjeti kako su police prilično ispražnjene

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
19:32 16.03.2020.

Kaj znači šoping? Koga se šopa; guske, patke, pure, klince koji ne žele jesti? Ili je ovo možda članak o doppingu pa se autoru omaklo krivo početno slovo? Ili je riječ o shoppingu koji se piše po pravilima engleskoga jezika, a ne po Vuku?

DU
Deleted user
18:57 16.03.2020.

Grandiozan novinarski uradak! Stvarno nesvakidašnje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije