Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Bez pobjednika u derbiju u Bergamu, Pjaca se upisao među strijelce

Genoa v Internazionale - Serie A - Luigi Ferraris
Foto: Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
1/2
08.11.2020.
u 17:58

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Lazio i Juventus su odigrali 1:1 na rimskom Olimpicu

Nakon što su Lazio i Juventus odigrali 1:1 i drugi derbi 7. kola talijanskog nogometnog prvenstva, ogled Atalante i Intera završio je identičnim rezultatom.

Inter je poveo u 58. minuti golom Lautara Martineza, a izjednačio je Aleksej Mirančuk u 79. minuti.

U domaćim redovima je Mario Pašalić igrao do 59. minute, dok Boško Šutalo nije ulazio u igru. Marcelo Brozović je igrao cijeli susret za Inter, a Ivan Perišić je dobio priliku u posljednjih 15 minuta.

Roma je na gostovanju u Genoi slavila sa 3:1 uz tri gola Henrika Mhitarjan (45+2, 66, 85), dok je za domaći sastav zabio Marko Pjaca u 50. minuti.

Hrvatski nogometaš je zabio za 1:1 nakon odlične asistencije Gianluce Scaramacca koji je izbacio Pjacu samog ispred suparničkog vratra. Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je zabio i Crotoneu.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Lazio i Juventus su odigrali 1:1 na rimskom Olimpicu, a domaća momčad je do izjednačujućeg pogotka došla u posljednjim sekundama dvoboja.

Juventus je poveo u 15. minuti, kad je Portugalac Cristiano Ronaldo u mrežu skrenuo loptu nakon ubačaja Cuadrada.

Oslabljeni Lazio uspio je osvojiti bod u petoj minuti sučevog dodatka u drugom dijelu, kad se Correa probio po desnoj strani između četvorice obrambenih igrača Juventusa, predao loptu Caicedu koji je iz okreta sa desetak metara pogodio donji lijevi kut gostujućih vrata.

Osim izgubljena dva boda, momčad iz Torina je u Rimu možda na dulje razdoblje izgubila i Cristiana Ronalda koji je u 76. minuti izašao iz igre zbog ozljede lijevog koljena. 

Na ljestvici vodi Milan sa 16 bodova, Sassuolo ima 15, a Roma je sada treća sa 14 bodova, dok Juventus i Atalanta imaju po 13 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije