Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Bez ozlijeđenog Brozovića Inter dobio Sampdoriju

Inter - Sampdoria
Foto: Reuters/Pixsell
22.06.2020.
u 00:14

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, inače standardni prvotimac Conteove momčadi, pauzirat će barem tjedan dana zbog ozljede mišića lijeve noge

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa talijanskog nogometnog prvenstva Inter je bez ozlijeđenog Marcela Brozovića na San Siru svladao Sampdoriju sa 2:1 golovima Romelua Lukakua (10) i Lautara Martíneza (33), dok je utješni pogodak za goste zabio Morten Thorsby (52).

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, inače standardni prvotimac Conteove momčadi, pauzirat će barem tjedan dana zbog ozljede mišića lijeve noge.

Nogometaši Atalante iz Bergama, čiji su stanovnici najviše propatili za vrijeme pandemije koronovirusa, u nedjelju su na svom stadionu u zaostaloj utakmici 25. kola pobijedili Sassuolo sa 4-1, te su ostali na četvrtom mjestu Serie A, koje vodi u Ligu prvaka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije