Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKI SAT

Bez milosti! Srbi zbog kršenja karantene u pritvor poslali poznatog nogometaša i pjevača

03.04.2020.
u 23:33

Problem za nogometaša mogla bi biti i moguća zatvorska kazna koja bi mogla utjecati i na njegov bogati ugovor u Al Ittihadu

Srpski nogometaš i član Al Ittihada Aleksandar Prijović (29) uhićen je večeras u Beogradu jer je ignorirao mjere opreza u Srbiji. Tamo je uveden policijski sat od 17 sati, a Prijović je nakon toga boravio u kafiću jednog beogradskog hotela. 

U njegovom društvu, uz 20-ak osoba, nalazio se i popularni pjevaš Radiša Trajković Đani i njegova supruga. I Đani je završio u pritvoru javlja Telegraf

Uživali su svi u dobrom društvu, a očito ih je atmosfera opustila pa su zaboravili da moraju biti između svoja četiri zida iza 17 sati. 

Problem za nogometaša mogla bi biti i moguća zatvorska kazna koja bi mogla utjecati i na njegov bogati ugovor u Al Ittihadu. 

>>>> Pogledajte sve o 'drive-in' testiranju


 
Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
23:51 03.04.2020.

Poznati nogometaš i pjevač!?Nikad čuo za toga jarana.

DU
Deleted user
00:15 04.04.2020.

Nadam se da su stavili iza rešetaka i vlasnika hotela koji je omogućio rad.

Avatar Joja
Joja
07:38 04.04.2020.

Cudno, stroge karantene, vojnici sa pucaljkama na ulicama, na granice samo sto jos tenkove nisu poslali a jucera zabiljezili 305 novih zaraza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije