Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Milanu

Beusan: Sudac nam je pomogao, mogao je trajno prekinuti utakmicu!

neredi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
16.11.2014.
u 23:17

- Očito je da postoji namjera da se neki cilj postigne, svi znamo da je to upereno prema vodstvu HNS-a, ali to nije način

Utakmicu Hrvatske i Italije obilježilo je divljanje naših navijača, a sudac Björn Kuipers zbog bakljadi je dvaput prekinuo susret. Prvi put je to trajalo vrlo kratko, a drugi prekid trajao je desetak minuta i sudac je pozvao igrače u svlačionicu.

- Kuipers je sve napravio po pravilima. Mogu reći da nam je malo i pomogao jer je mogao i trajno prekinuti susret. On je tražio da igrači uđu u svlačionicu dok se ne isprazni dio tribine. Da je još jedna baklja ubačena na teren, bila bi prekinuta utakmica, a HNS bi dobio još i težu kaznu, rekao je za HRT Mateo Beusan, sudački stručnjak i dodao:

- Fascinantno je da ovoliki broj baklji i petardi može ući na stadion. Čuli smo i prije utakmice da se sprema ovaj prekid. Ovakvim postupcima se ne pomaže igračima, nakon ovog prekida igrači su pali.

Na cijelu situaciju osvrnuo se i Goran Vlaović.

- Očito je da postoji namjera da se neki cilj postigne, svi znamo da je to upereno prema vodstvu HNS-a, ali to nije način. A na kraju pati nogomet, pate navijači, a i naši reprezentativci. Imali su prepadnute izraze na licima, bojali su se da se ne prekine ovaj susret. 

>>Hrvatska odigrala odlično na San Siru, ali je divljaštvo na tribinama zasjenilo utakmicu

>>Sramota na San Siru: Bakljade, sramotno skandiranje i tučnjava s policijom!

Komentara 50

C0
cos 01
23:32 16.11.2014.

A ko je ovo protest zbog Mamića i HNS-a baš me zanima da Mamić ode koje bi nove razloge pronašli.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:40 16.11.2014.

Nadajmo se da ce kazna UEFE biti dovoljno velika jer se u suprotnom nece nista promjeniti. Huligani imaju imena i prezimena, neka odgovaraju za to. Najlakse se skrivati iza hrvatskih zastava.

L0
luena 01
00:00 17.11.2014.

Ja se nadam da ce Talijanska policija biti rigoroznija ,privest cijeli dio tribine koji su baklje bacali .. Zadrzat junacine u pritvoru a sutra pred suca , oderat im paprene kazne nek izgube sto posjeduju,samo tako mozes bolesnicima stat na kraj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije