Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
21 -1°C
  • elko:

    ovakav VAR ne pridonosi nogometu. Jer samo sudac odlučuje hoće li var ili neće koristiti. Mora se uvesti pravilo da trener svake momčadi može 1 ili 2 puta tijekom utakmice ZATRAŽITI OD SUDCA prekid utakmice i pregled sporne situacije. Ovako ... prikaži još!o je opet odluka subjetivna na sudcu. A utakmica je isprekidana. Ili bolji VAR ili ukinite VAR. Ovaj sudac jučer je inače sramota a beusan mu je kolega , pa ga štiti, naravno!

  • Cafa:

    VAR ne može pomoći ako je primjena nedosljedna. Nekad se traži provjera, nekad ne, nekad sudac odbije, nekad sudac nadglasa VAR, nekad mu oni jave što su vidjeli, nekad on pogleda video. Nekad se kontakt vidi, nekad ne, pa se ... prikaži još! igra ne zaustavlja ako nije ništa bilo ali nekad da. U tome leži problem, kao i u tome što se sad vidi da su pravila nogometa nejasna i nedorečena. Reci jbt jel noga u glavu crveni karton ili nije. Nemoj se izražavati sa "gruba povreda pravila i ugrožavanje zdravlja". Reci. Noga u glavu - crveni ili žuti? Konkretno.

  • malitechnicar:

    Ok, a kako to doraditi na primjer?! Pa uloga VAR-a je, a i trebala bi biti samo, "Ej, majstore (mislim na suca), dođi i sam pogledaj, imaš spornu situaciju, provjeri, pa odluči". To je jedina uloga VAR-a i što se ... prikaži još! tu sada ima doraditi. A i ako majstor ne želi ići pogledati, tko mu što može?! Kad želi pogledat će, kad ne, neće i prostor za "manifetluk" je opet tu.

Još iz rubrike Sport

Marin Čilić
Australian Open

Čilić izgubio od Raonića i ostao bez četrvtfinala

Finale EP-a

Šego i Marić dogovorili se što će raditi ovog ljeta

Odlazak navijača Hrvatske u Stockholm na finale rukometnog EP
SA ZAGREBAČKOG AERODROMA

Hrvatski navijači putuju na finale, bodrit će naše kauboje u Stockholmu