Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo mu je

Beskrajno tašt ili s pravom pun sebe? Ronaldo brutalno spustio provokatorima

Cristiano Ronaldo
Foto: Screenshot
21.02.2019.
u 10:09

Utakmica u kojoj je Atletico protiv Juventusa slavio s 2:0 ostala je upamćena i po nekulturnoj gesti madridskog trenera Diega Simeonea

Nije novost da Cristiano Ronaldo prilično teško podnosi poraze i provokacije. Rijetko kada ostaje dužan, a jednom je jednostavnom gestom brutalno spustio svima koji su ga zadirkivali tijekom i po svršetku utakmice na stadionu Wanda Metropolitano.

Po izlasku iz miks-zone podigao je pet prstiju, pa uz to istaknuo što mu to znači kako nitko ne bi ostao u dvojbi.

Pet naslova prvaka Europe. Pet! Atletico? Nula – odvratio je ispred novinara Portugalac, vidno iznerviran porazom, ali i činjenicom da su mu navijači Atletica svašta dobacivali.

Inače, utakmica u kojoj je Atletico protiv Juventusa slavio s 2:0 ostala je upamćena i po nekulturnoj gesti madridskog trenera Diega Simeonea, koji se po prvom pogotku uhvatio za međunožje. 

Popularni Cholo se naknadno pokušao opravdati tvrdnjom da nije htio provocirati suparnike, odnosno da mu je namjera bila pokazati tribinama da vodi momčad s "mudima". Previše? Vidjet ćemo što će na tu temu reći disciplinska komisija bude li otvoren slučaj. 

 

Komentara 4

Avatar kruno60
kruno60
10:48 21.02.2019.

Biti pun sebe nije dobra ljudska osobina. Nešto drugo je biti samouvjeren.

ZW
zweistein
10:55 21.02.2019.

ha ha ha ...ali ga ove godine NEMA od osmine finala

UH
Urvan_Hroboatos
10:34 21.02.2019.

Sport je precijenjen. Tko se još sjeća atenskih i rimskih sportaša? Čak i Joe Louis ili Ferenc Puškaš nisu baš nešto. Kruha i igara naravno, no to je dio života apsolutno precijenjen....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije