Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKLJUČIO SAMUELA I CORDOBU

Bergomi brani suca koji je Interu isključio dva igrača

Inter
AFP
21.02.2010.
u 15:00

Legendarni nogometaš Intera Giuseppe Bergomi, koji je cijelu svoju karijeru proveo u dresu "nerazzurra", stao je u obranu suca koji je u subotu talijanskom prvaku isključio dvojicu igrača.

U utakmici 25. kola Serije A sudac je Interu u samo sedam minuta isključio Waltera Samuela (31.) i Ivana Cordobu (38.) koji se do kraja uspješno obranio protiv gostujuće Sampdorije (0-0). Đenovljanima je u 73. minuti isključen Giampaolo Pazzini.

Naravno, trener Intera Jose Mourinho takav razvoj situacije nije mogao mirno promatrati. Teatralno je skupljao ruke pred kamerama, kao da ima lisice na rukama, a u drugom se poluvremenu sarkastično smijao kad je Samuel Eto'o dobio žuti karton zbog simuliranja.

Bergomi (46) se nakon utakmice nije mogao prestati čuditi portugalskom stručnjaku i njegovom ponašanju jer smatra a sudac nije napravio ništa krivo.

- Sudac je u svemu bio u pravu. Svojim je odlukama pokazao da ima karakter. Nije bilo lako isključiti Interova nogometaša u situaciji kad je jednome već dao crveni karton - izjavio je legendarni branič koji je za milanski klub odigrao 519 utakmica između 1980. i 1999. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije