Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Norvežana

Berge: Nismo zaslužili poraz, 50 minuta smo bili bolji od Francuza

14.01.2018.
u 13:03

– Norveška je odigrala odličnu utakmicu. Znao sam da će biti teška i izjednačena utakmica. Na kraju smo imali malo više sreće

Rukometaši Francuske u derbiju prvog kola skupine B pobijedili su Norvešku s 31:30. Bila je to potpuno drugačija utakmica nego ona finalna prije godinu dana u pariškom Bercyju. Francuska je tada na domaćem parketu pobijedila s 33:26, a ovoga puta smo u Poreču gledali jednu sasvim drugačiju utakmicu, utakmicu u kojoj su Norvežani bili bliže pobjedi. Aktualni svjetski prvaci ovoga puta igrali su bez Omeyera, Accambraya, Narcissa, Nyokasa i Fabregasa, dok su Norvežani igrali u potpuno istom sastavu.

Treće slavlje Dinarta zaredom

– Norveška je odigrala odličnu utakmicu. Znao sam da će biti teška i izjednačena utakmica. Na kraju smo imali malo više sreće – rekao je Didier Dinart, izbornik Francuske.

Christian Berge, izbornik Norveške, još je jednom morao čestitati kolegi Dinartu koji ga je treći put pobijedio zaredom. Jednom u lanjskom finalu, drugi put nedavno u utakmici Zlatne lige.

1/20

– Osjećam se tužno. Izgubili smo dobivenu utakmicu. Dobrih 50 minuta Francuske nije bilo nigdje. Nažalost, izgubili smo zbog vlastitih pogrešaka. Očigledno moramo neke stvari trenirati još više nego do sada. Nažalost, prvo mjesto u skupini izgubljeno je jer ne vjerujem da Francuska može izgubiti od Bjelorusije i Austrije. No ovo je tek početak. Sad se moramo potpuno koncentrirati na sljedeću utakmicu protiv Bjelorusa. Tu kiksa više ne smije biti – istaknuo je Berge.

Junak francuske pobjede bio je Kentin Mahe, igrač njemačkog Flensburga.

– Nema ljepšeg nego pobijediti jakog suparnika na startu turnira – rekao je Mahe.

 

Komentara 2

09
09051972
13:49 14.01.2018.

sto niste bili bolji 60minuta.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:17 14.01.2018.

kaj se igra do 50 minute?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije