Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAI, DEA, DAI

Bergamo je od jutra na nogama, donosimo prve snimke 'invazije' na Zagreb

Navijači Atalante
Foto: Press Association/Pixsell
18.09.2019.
u 09:58

Gotovo da u talijanskim medijima nitko nije ni spomenuo da je 18. rujna dan kada su Bad Blue Boysi prije točno 29 godina posjetili Bergamo, što samo govori da su prošlost ostavili prošlosti i da ih zanima isključivo Liga prvaka

Čak je 27 autobusa krenulo oko pola osam put Zagreba iz Bergama! Naime, ovo je velik dan i za navijače Atalante, jer njihov voljeni klub prvi puta nastupa u Ligi prvaka. 

Dinamo je talijanskom klubu izašao ususret i omogućio dodatnih tristotinjak ulaznica, pa će danas na južnoj maksimirskoj tribini otprilike 3.300 grla bodriti modro-crne.

Neki će navijači Atalante stići zrakoplovima, neki osobnim automobilima, međutim spomenutu većinu će hrvatska policija pričekati na graničnom prijelazu na Bregani i dopratiti do maksimirskog stadiona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Effetto Champions #atalanta #championsleague #videobau #papugomez #bergamo

A post shared by Davide Baù (@videobau) on

Corriere Della Sera u utorak ujutro ističe da je situacija u Zagrebu mirna, a zanimljivo je da talijanski mediji nisu uputili nikakva osobita upozorenja štovateljima kluba iz Bergama. 

Zapravo, gotovo da u talijanskim medijima nitko nije ni spomenuo da je 18. rujna dan kada su Bad Blue Boysi prije točno 29 godina posjetili Bergamo, što samo govori da su prošlost ostavili prošlosti i da ih zanima isključivo Liga prvaka.

O europskom debiju BBB-a nema puno govora niti na forumu Atalantinih navijača, ali je zato puno rasprave o nogometu, formacijama, igračima, izgledima za prolazak...

Dakle, iz Bergama stiže isključivo nogometna euforija, želja za osvajanjem tri boda, a vjerujemo da će Zagreb na to odgovoriti na isti način. Maksimir će biti krcat i sigurni smo da nikome neće biti svejedno kada zagrme tribine, a barem Boysi znaju kako se to radi...

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
10:39 18.09.2019.

Hmmm...??? Prošlost ostavili prošlosti??? Pa što je njima? Ne živi se od sadašnjosti i budućnosti i u sadašnjosti i budućnosti, nego od prošlosti i u prošlosti. To mi Hrvati znamo najbolje i to nam najbolje ide...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije