Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski dnevnik Sport

Benzema u Milan, Pato u Real?

Pato
AFP
06.04.2010.
u 11:44

Prema pisanju španjolskog dnevnika Sporta, u nadolazećem prijelaznom roku moglo bi doći do transfera na relaciji dvaju nogometnih giganta, Milana i Real Madrida.

Riječ je o potencijalnoj razmjeni Milanova Alexandrea Pata (20) i Realova Karima Benzeme (22).

Prije transfera u Real Madrid prošlog ljeta Benzema je bio u sjajnoj formi i za Lyon je postigao 44 pogotka u dvije sezone, što je uostalom natjeralo "kraljevski klub" da posegne za njegovim uslugama. Međutim, otad je Benzema postigao tek osam pogodaka u 24 nastupa u Realovu dresu i pao je u sjenu Argentinca Gonzala Higuaina pokraj kojeg ne uspijeva izboriti mjesto u prvom sastavu.

Španjolski mediji nagađaju da je Real sklon prodati Benzemu već u nadolazećem transferu, a kao najveći konkurenti za njegovu kupnju spominju se Manchester United i Milan. Cijena koju je Real postavio na Benzemu (30 milijuna funti) previsoka je za Milan, ali Sport piše da bi uprava "rossonera" mogla u transfer uključiti i Brazilca Alexandrea Pata (20) koji je nedavno kao svog agenta angažirao Mina Raiolu, poslovnog posrednika na relaciji Inter-Barcelona u kojem su prošlog ljeta klubove zamijenili Zlatan Ibrahimović i Samuel Eto'o.

Sport također ističe kako Milan i Real Madrid imaju sjajan međusoban odnos, kao i da bi u slučaju da se krene u realizaciju posla talijanski klub imao prednost ispred Manchester Uniteda.

Pato je ove sezone imao brojnih problema s ozljedama, ali je unatoč njima najbolji strijelac Milana u Seriji A sa 12 postignutih pogodaka u 21 odigranoj utakmici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije