Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Benzema spasio Real od poraza u posljednjim trenucima utakmice

Valencia - Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.12.2019.
u 23:01

Luka Modrić je bio u početnoj postavi i kreirao nekoliko izglednih situacija za suigrače, a i sam je u 19. minuti zaprijetio vratima domaće momčadi udarcem s ruba kaznenog prostora koji je prošao blizu lijeve vratnice. Zidane ga je u 81. minuti zamijenio Lukom Jovićem iz taktičkih razloga

Nogometaši Valencije spriječili su povratak madridskog Reala na vrh ljestvice španjolskog prvenstva odigravši pred svojim navijačima 1-1 (0-0) protiv favorita koji se spasio od poraza pogotkom u posljednjim sekundama dvoboja. 

Vodeći gol za domaće postigao je veznjak Carlos Soler u 78. minuti. Bod Realu donio je Benzema u petoj minuti sučevog dodatka, nakon što je u kazneni prostor stigao i vratar Courtois te sudjelovao u akciji koja je prethodila pogotku francuskog napadača.

Valencia - Real Madrid
1/6

Luka Modrić je bio u početnoj postavi i kreirao nekoliko izglednih situacija za suigrače, a i sam je u 19. minuti zaprijetio vratima domaće momčadi udarcem s ruba kaznenog prostora koji je prošao blizu lijeve vratnice. Zidane ga je u 81. minuti zamijenio Lukom Jovićem iz taktičkih razloga.

Ni Sevilla nije iskoristila kikseve vodećeg dvojca, jer je poražena na svom terenu od Villarreala. Strijelac za Sevillu bio je El Haddadi (66), a za Villarreal Albiol (13) i Ekambi (74).

Hrvatski napadač Ante Budimir postigao je pogodak za konačnih 2-2 (1-1) i donio važan bod nogometašima Mallorce na gostovanju kod Celte Vigo u 17. kolu španjolskog prvenstva. Bio je to treći pogodak Budimira u posljednje dvije prvenstvene utakmice, nakon što je bio dvostruki strijelac prije tjedan dana u porazu svoje momčadi (2-5) na gostovanju kod Barcelone.

Celta je povela pogotkom Rafinhe u 20. minuti. Na 1-1 je iz kaznenog udarca izjednačio Sevilla u 33. minuti. Aspas je doveo domaću momčad ponovno u vodstvo u 50. minuti precizno izvedenim udarcem s bijele točke. Od 78. minute Mallorca je igrala s igračem manje nakon drugog žutog kartona za Railla, da bi u 83. minuti Ante Budimir natrčao na odbijenu loptu i sa sedam metara po sredini gola poslao ju u mrežu za konačnih 2-2.

Vodeća Barcelona ima 35 bodova, koliko ima i drugoplasirani Real Madrida. Treća je Sevilla s 31 bodom, a četvrti Getafe s 30. Atletico Madrid je peti s 29.

Komentara 1

MU
muh
09:46 16.12.2019.

Lukica najlošiji u Realu on šeta po terenu trči vrlo malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije