Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parižani nisu veliki

Benzema: PSG me zasad ne zanima, ostajem u Realu

'APOEL\'s goalkeeper Dionisios Chiotis (L) saves the ball from a header of Real Madrid\'s Karim Benzema during their Champions League quarter-final first leg soccer match at GSP stadium in Nicosia Mar
'YORGOS KARAHALIS'
11.11.2012.
u 21:48

Transfer u PSG? Trenutačno me ne zanima, ne želim otići iz Reala – kazao je Karim Benzema, napadač kraljevskog kluba.

 

– PSG je doveo neke dobre igrače poput Thiaga Silve i Ibrahimovića, ali potrebno je vremena. Parižani prvo moraju osvojiti prvenstvo i ući u drugi krug Lige prvaka, a onda bi tek mogli biti uz bok s velikim klubovima – naglasio je napadač koji s Realom ima ugovor do 2015. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
16:00 12.11.2012.

OPa Benzema nije na listi interesantnih igraca PSG-a.Ja mislim da su oni svoju kupovinu obavili sada se ceka samo jos dolazak brazilca Lucasa Moure i onda ce biti kompletni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije