Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOWT

Benitez posuđuje Babela Bayernu

Ryan Babel
AFP
29.11.2009.
u 10:22

Još bi jedan otpisani Nizozemac mogao osvanuti na Allianz Areni. News of the World piše da je riječ o neafirmiranom Liverpoolovu 22-godišnjem krilu Ryanu Babelu.

Nizozemac je nezadovoljan jer smatra da ne dobiva minutažu ekvivalentnu vlastitom talentu. Želi standardno igrati jer mu je ambicija igrati za Nizozemsku na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine. Izbornik Bert van Marwijk izjavio je da će momčad sastaviti isključivo od standardnih prvotimaca u klubovima.

Rafaelu Benitezu puna je pak kapa nezadovoljnog Nizozemca koji daleko više priča no što daje na travnjaku, piše NOTW. U ovom je trenutku Španjolac zaokupljen potragom za pojačanjima u siječanjskome prijelaznom roku, a ne Babelovim jadima.

Stoga bi Nizozemca njegov agent mogao plasirati na posudbu do kraja sezone u minhenski Bayern. Bavarci bi usto dobili mogućnost otkupa njegova ugovora, tvrdi isti izvor, za devet milijuna funti odštete s krajem sezone.

U Liverpool je Babel stigao iz Ajaxa u ljetu 2007. godine za odštetu od 17.25 milijuna eura. Potpisao je tada petogodišnji ugovor, do ljeta 2012.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije