Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFA ZAPRIJETIO

Benitez: Otići ću ako klub proda Torresa

Liverpool, Rafa Benitez
AFP
17.11.2009.
u 09:06

Španjolski menadžer nogometaša Liverpoola u izjavi za londonski tabloid The Sun zaprijetio je američkim suvlasnicima kluba Tomu Hicksu i Georgeu Gilletu.

Nije tajna da je Liverpool u velikim financijskim dugovanjima (spominje se 245 milijuna funti), a prema nekim spekulacijama klub je spreman prodati najboljeg napadača Fernanda Torresa kako bi sanirao barem dio tog duga.

- To se neće dogoditi. Da se dogodi, dao bih otkaz - prenosi Benitezove riječi The Sun.

Torres je ove sezone najbolji strijelac Premier lige sa 10 postignutih golova, ali unatoč tomu Liverpoolu ide vrlo loše. Nakon 12. kola tek je na sedmom mjestu sa šest pobjeda, jednim remijem i čak pet poraza. U Ligi prvaka su mu pak ostali samo minimalni izgledi za plasman u osminu finala.

- Velika je razlika unutar kluba sada i prije pet godina (otkako je on došao na klupu). Popularnost kluba je ista kao što je bila osamdesetih, a to je fantastično ostvarenje. Svi govore pozitivne stvari o Liverpoolu. A bit ćemo sve bolji - dodao je španjolski stručnjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije