Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slabi rezultati

Benitez: Odbio sam ponudu Real Madrida

Liverpool, Rafa Benitez
AFP
28.11.2009.
u 12:47

Španjolski stručnjak na klupi nogometaša Liverpoola Rafa Benitez (49) posljednjih se dana nalazi na žestokom udaru otočkih medija zbog slabih rezultata ove sezone.

Tek sedmo mjesto u Premier ligi nakon 13 odigranih kola s čak 13 bodova zaostatka za vodećim Chelseajem i ispadanje iz Lige prvaka prije nokaut faze natjecanja nisu rezultati koji mogu zadovoljiti zahtjevne navijače “redsa”, pa je tako Benitez trenutno u nezavidnoj poziciji.

Tako londonski dnevnik The Sun piše da je produljenje ugovora (do 2014.) koje je prošle sezone Liverpool potpisao s Benitezom bio “luđački potez uprave”.

Benitez je stigao u Liverpool 2004. godine i već u prvoj sezoni na klupi osvojio je Ligu prvaka senzacionalnom pobjedom nad Milanom u Istanbulu, a kasnije je još uspio s “redsima” osvojio dva naslova, FA Cup i Community Shield 2006. godine. Međutim, nakon toga Liverpool je bez naslova, a otočki mediji pišu da bi momčadi nužno trebalo osvježenje na klupi.

Benitez se žustro brani i uvjeren je da može izdržati pritisak i vratiti momčad na pobjednički kolosijek.

- Oduvijek sam imao jasnu viziju oko svog ostanka ovdje. Tijekom godina sam imao brojne ponude vrhunskih klubova koji su mi nudili više novca, ali su mi navijači pružili podršku i olakšali odluku o ostanku - rekao je Benitez za Daily Mail, dodavši između redova kako je među klubovima koji su mu nudili posao bio i Real.

- Trebaju nam samo dvije ili tri uzastopne pobjede i sve će se promijeniti. Uvjeren sam kako možemo završiti na kraju sezone barem među prve četiri momčadi. Želim samo najbolje ovom klubu i zato ostajem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije