Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog antisemitizma

Benayoun primio ispriku Malezijskog nogometnog saveza

'Yossi BENAYOUN, Chelsea FC am Ball  Frankfurt, 01.08.2010, Testspiel, Saison 10/11, Eintracht Frankfurt - FC Chelsea, Foto: APF  Veroeffentlichung nur gegen Honorar, zahlbar an -  APF - Agentur fuer
'APF/Pixsell'
29.07.2011.
u 16:26

Malezijski nogometni savez ispričao se Chelseaju nakon što je klub podnio žalbu zbog vrijeđanja njihova igrača Yossija Benayouna na antisemitskoj osnovi

– Malezijski nogometni savez ne odobrava nijedan oblik rasizma u nogometu. Ako se takav incident dogodio, željeli bismo se ispričati igraču koji je u pitanju, kao i nogometnom klubu Chelseaju – piše u službenoj isprici Malezijskog nogometnog saveza nakon što je Chelsea podnio žalbu  zbog vrijeđanja  izraelskog veznjaka Yossija Benayouna.

Tijekom prijateljske utakmice s Malaysian XI u Kuala Lumpuru 21. srpnja, malezijski navijači izviždali su svaki Benayounov kontakt s loptom te su mu vikali "Židove".

– Ako se takav incident dogodio, uključivao je mali dio gledatelja na utakmici i to ne odražava osjećaje većine navijača u ovoj zemlji zaljubljenika u nogomet – nastavlja se u isprici iz Malezije.  

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:59 29.07.2011.

Nikako mi nije jasno kako se nekog Zidova moze uvrijediti povikom \" Zidov\" ...to je isto kao da meni netko vice \"Hrvatu\" kako to moze biti uvredljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije