Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Ben Yedder zabio hat-trick u pobjedi Seville protiv Real Sociedada

Ben Yedder
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.01.2017.
u 22:49

Vodeći Real Madrid je na svom su Santiago Bernabeu s uvjerljivih 5:0 svladao pretposljednju Granadu, dok je Atletico iz Madrida kao gost svladao Eibar sa 2:0

U susretu 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla je na gostovanju uvjerljivo pobijedila Real Sociedad 4:0, a junak utakmice bio je trostruki strijelac Wisam Ben Yedder.

Francuski napadač je zabio golove u 26., 29. i 83. minuti, a u 73. minuti je asistirao Pablu Sarabiju za još jedan gol.

Ranije u subotu vodeći Real Madrid je na svom su Santiago Bernabeu s uvjerljivih 5:0 svladao pretposljednju Granadu, dok je Atletico iz Madrida kao gost svladao Eibar sa 2:0.

Granadu je načeo Isco golom u 12. minuti. Slijedili su pogoci Benzeme (20) i Cristiana Ronalda (27), prije nego što je Isco u 31. minuti postigao svoj drugi gol na asistenciju kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića koji je odigrao cijelu utakmicu. U drugom poluvremenu je za konačnih 5-0 pogodio Casemiro u 58. minuti.

Atletico je na gostovanju kod Eibara sve obavio u drugom poluvremenu, a strijelci su bili Saul (54) i Griezmann (74). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je prvo poluvrijeme za Atletico.

Las Palmas je na svom terenu svladao Sporting iz Gijona sa 1:0, a jedini strijelac bio je El Zhar (55). Ovom pobjedom Las Palmas je stigao na osmo mjesto sa 24 boda, dok je Sporting i dalje u zoni ispadanja, 18. sa 12 bodova.

Duje Čop igrao je za Sporting do 60. minute, dok je Marko Livaja ušao u igru za Las Palmas u 89. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije