Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamalo iznenađenje

Belupu nedostajalo malo hrabrosti i - Vuga

Slaven Belupo (1)
Jurica Galoić/Pixsell
10.08.2012.
u 20:30

Ugodna atmosfera u Koprivnici udobrovoljila je i trenera Bielsu, pa je odlučio dati intervju španjolskim novinarima, prvi ove sezone

Nedostajalo je samo malo više hrabrosti u našoj igri i, naravno, Davor Vugrinec. Da je Vuga bio spreman da igra od prve minute, nadoknadili bismo prednost Španjolaca od 3:1 iz prvog susreta. Ovako, ostaje nam zadovoljstvo što smo svladali jednu od najboljih europskih momčadi. Šteta što pobjeda nije bila dovoljna i za sljedeći krug - rekao je kapetan Slavena Belupa Alen Maras nakon 2:1 pobjede farmaceuta u uzvratu 3. pretkola Europske lige protiv Athletic Bilbaa.

Koprivničanci su već do poluvremena mogli nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta s prošlosezonskim finalistom. Baš je Maras pogotkom iz slobodnog udarca načeo mrežu Španjolaca.

- Redovito vježbam slobodne udarce i drago mi je da je baš protiv takvog protivnika lopta ušla u mrežu. Bili smo tako blizu najvećem iznenađenju - priča nam Maras.

Zato su farmaceuti maksimalno iskoristili gostovanje poznatog kluba.

- Uspostavili smo kontakt i dogovorili suradnju nogometnih škola. Naši će treneri uskoro put Bilbaa. Siguran sam da će i naš sponzor Podravka lakše otvoriti vrata španjolskog tržišta, kao što je već bio slučaj s nekim drugim zemljama. Iako se pričalo da će Baski imati posebne zahtjeve, pokazali su se kao jako ugodni gosti. Lijepo smo ih primili, kao što su i oni nas. Nije bilo posebnih zahtjeva - rekao je tehnički direktor Robert Kerovec.

\"Problematičan\" nije bio ni temperamentni trener Marcelo Bielsa.

- Ugodna atmosfera ga je očito udobrovoljila, kad je španjolskim novinarima odlučio dati intervju - prvi ove sezone! - otkrio je Kerovec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije