Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJA?

Belupo vratio Gala i Jambrušića

'pod 28. 09. 2009.Koprivnica mateas delic, ponovno sjajan,  koprivnica Photo: Josip Maljak/ Vecernji list  '
'josip maljak / vecernji list'
28.09.2009.
u 14:20

U najboljoj igri ove jeseni Slaven Belupo uvjerljivo je svladao Osijek sa 5:2 i primaknuo se klubovima u gornjem dijelu ljestvice.

Već nakon prvih 45 minuta farmaceuti su vodili 3:0 pogocima Posavca, Delića i Vojnovića, dok je u drugom poluvremenu još dva zgoditka u mrežu Osječana "utrpao" 19-godišnji Franjo Tepurić, kojeg je trener Dalić poslao na travnjak posljednjih pola sata igre.

- Tepurić me ugodno iznenadio svojim pristupom. Bio je rastrčan i agresivan. Zadovoljan sam igrom cijele momčadi, koja je pokazala da može pružiti znatno više nego što je pružila posljednjih nekoliko utakmica. Volio bih da tako igramo i u nastavku prvenstva i dokažemo da nam je mjesto u samom vrhu - kazao je Dalić, čiji je kapetan Mateas Delić opet briljirao.

- Prekinuli smo niz gostiju od četiri pobjede i pokazali da u Koprivnici više neće biti gubitka bodova. Naša je forma u usponu i zadržat ćemo je za sljedeće prvenstvene oglede - ističe Delić.

U Slaven Belupo stigla je sva potrebna dokumentacija iz Grčke za Krunoslava Jambrušića, koji je registriran kao amater za farmaceute, a ovih dana očekuju se i svi potrebni papiri iz Turske za Igora Gala, koji će imati isti status.

Gosti u D. Miholjcu
- S njima je dogovoren status amatera do 31. prosinca, a kao povratnici iz inozemstva moći će nastupiti i na prvoligaškim utakmicama. Hoće li sa Slavenom Belupom potpisati ugovor, odlučit će stručni stožer. Jambrušić i Gal vrlo ozbiljno treniraju, igraju prijateljske utakmice i sutra će za naš klub nastupiti na provjeri u Donjem Miholjcu s domaćim Jedinstvom iz kojeg potječe naš prvi vratar Silvio Rodić - rekao je sportski direktor Rajko Magić.

Komentara 1

BL
blackstena
15:25 28.09.2009.

drago mi je citati i u stranom svijetu dobre vjesti o nasem Slaven-Belupu...samo napred decki ...za Koprivnicu i Podravinu...napred Plava brigada...pozdrav iz Crnog kontinenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije