Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Belinda Benčić i Petra Kvitova za naslov u Dubaiju

Belinda Benčić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.02.2019.
u 00:13

Za Benčić će ovo biti osmo finale u karijeri u kojem će tražiti put prema trećem naslovu, prvom nakon 2015. godine, dok će Petra Kvitova u trećem finalu ove sezone, a 35. u karijeri, pokušati osvojiti 27. naslov

Švicarka Belinda Benčić zaustavila je pobjednički niz ukrajinske tenisačice Jeline Svitoline i svladavši ju sa 6-2, 3-6, 7-6 (3) izborila plasman u finale WTA turnira u Dubaiju, gdje će se u subotu boriti za trofej protiv Čehinje Petre Kvitove.

Kvitova je u prvom polufinalu svladala Tajvanku Su-Wei Hsieh sa 3-6, 6-2, 6-4.

Belinda Benčić
1/5

Svitolina je u Dubaiju osvojila posljednja dva naslova i imala 12 pobjeda u nizu, a protiv Benčić je propustila servis za finale u desetom gemu odlučujućeg seta.

Za Benčić će ovo biti osmo finale u karijeri u kojem će tražiti put prema trećem naslovu, prvom nakon 2015. godine, dok će Petra Kvitova u trećem finalu ove sezone, a 35. u karijeri, pokušati osvojiti 27. naslov.

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:32 25.02.2019.

Švicarka Belinda Benčić 😁 meko " ć "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije