Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP rusija

Belgija uspješna na zadnjoj pripremi

Belgija - kostarika
Foto: Reuters/PIXSELL
12.06.2018.
u 12:37

Belgija je na SP u Rusiji u skupini G s Engleskom, Panamom i Tunisom.

Belgija je uspješno prošla zadnji test prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, sinoć je u pripremnoj utakmici u Bruxellesu pobijedila Kostariku sa 4-1. 

Prvi pogodak na utakmici u 24. minuti zabili su gosti, a strijelac je bio Bryan Luiz. Dries Martens je donio izjednačenje za Belgiju u 32. minuti, a Romelu Lukaku najprije povećava na 2-1 u 42. minuti i onda na 3-1 u 50. minuti. Mitchy Batshuayi je zabio za konačan rezultat u 65. minuti. Sjenu na pobjedu Belgije bacio je izlazak Edena Hazarda u 70. minuti zbog ozljede. 

Belgija je na SP u Rusiji u skupini G s Engleskom, Panamom i Tunisom. Prvu utakmicu Belgijanci igraju u ponedjeljak, 18. lipnja protiv Paname u Sočiju.

Kostarika, koja je na zadnjem SP stigla do četvrtfinala, u Rusiji je u skupini E s Brazilom, Srbijom i Švicarskom.

Jučer je odigrana još jedna pripremna utakmica i to između Senegala i Južne Koreje, no iza zatvorenih vrata u Groedigu, selu pored Salzburga. Pojedinosti ove utakmice također nisu bili dostupne na kladioničarskim stranicama, a ništa nije objavljeno ni na društvenim mrežama. 

Prema nekim medijima, Senegal je pobijedio sa 2-0 nakon autogola Kim Young-gwona i pogotka Moussa Konatea u 90. minuti.

Ni jedan savez nije objavio rezultat ove utakmice na svojim službenim stranicama ni nekoliko sati kasnije, iako je Senegal objavio sastav prve momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije