Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Belgija i Nizozemska u međusobnom će dvoboju odlučiti tko će na Final four

Zagreb: Kvalifikacijska utakmica za SP 2014, Hrvatska - Belgija
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
22.09.2022.
u 23:45

Uoči zadnjeg kola Nizozemska vodi s tri boda više od Belgije, a u prvom međusobnom susretu Nizozemci su u Bruxellesu pobijedili Belgiju sa čak 4-1.

U susretima petog kola skupine 4 elitnog razreda Lige nacija Belgija i Nizozemska su ostvarile pobjede pa će njihov međusobni susretu u nedjelju u Amsterdamu odlučiti o pobjedniku skupine. 

Belgija je u Bruxellesu pobijedila Wales sa 2-1, dok je Nizozemska u Varšavi porazila Poljsku sa 2-0.

Belgija je povela sa 2-0 golovima Kevina de Bruynea (10) i Michyja Batshuayia (37), a u nastavku susreta gosti su smanjili preko Kieffera Moorea (50).

U drugom susretu Nizozemci su gostujućom pobjedom u Varšavi napravili korak bliže osvajanju skupine, Za "Oranje" su zabili Cody Gakpo (14) i Steven Bergwijn (60).

Uoči zadnjeg kola Nizozemska vodi s tri boda više od Belgije, a u prvom međusobnom susretu Nizozemci su u Bruxellesu pobijedili Belgiju sa čak 4-1.

U susretu 5. kola skupine 1 Lige C Turska je u Istanbulu odigrala 3-3 protiv Luksemburga osiguravši plasman u viši rang.

Turska je u prva četiri kola ostvarila četiri pobjede uz razliku pogodaka 14-0, no Luksemburg je tri puta vodio u Istanbulu. Gosti su imali 1-0, 2-1 i 3-2, no domaćin se svaki put vratio.

Za Tursku su zabili Cengiz Under (16-11m), Maxime Chanot (39-ag) i Ismail Yuksek (87), dok su goste strijelci bili Marvin Martins (9), Daniel Sinani (37) i Rodrigues (69).

Uoči zadnjeg kola Turska vodi sa 13 bodova, pet više od Luksemburga. 

Standings provided by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije