Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BECKHEMANIJA

Becks stigao u Milano

20.12.2008.
u 11:50

Jedan od najpopularnijih svjetskih nogometaša, engleski reprezentativac David Beckham, sletio je u milansku zračnu luku u 10.10 sati.

Hoće li “bekemanija” koja je zaludila svijet u nekoliko navrata imati istu jačinu i u talijanskom gradu mode tek će se vidjeti, no onaj sportski dio Beckhamovog života u talijanskom prvoligašu službeno je započeo odlaskom na liječničke preglede.

Engleski bi nogometaš, podsjetimo, u klubu sa San Sira trebao ostati tri mjeseca, odnosno do početka američke nogometne lige (MLS), budući da se član Los Angeles Galaxyja treba vratiti pred start sezone u klub s kojim je ugovorno vezan do 2012. godine.

Plava vesta, bijela majica, traperice i tenisice nagovijestile su početak mode koju će Beckham pokušati “prodati” modno osviještenim Talijanima. Svoj novi dres u ruke će primiti u 19 sati kada je zakazano njegovo službeno predstavljanje u klubu, gdje će upoznati Kaku, Ronaldinha, Maldinija, Ševčenka i ostale zvijezde svog novog igračkog kolektiva.

U društvu Brazilca Leonarda, jednoga od uposlenika kluba, tijekom dana David će sa suprugom upoznati modne kreatore Stefana Gabbanu, Domenica Dolcea i Giorgija Armanija. Doznaje se da će za vrijeme svog mandata u Milanu noćiti u Chadi hotelu, gdje dnevno unajmljivanje penthousea košta tisuću funti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije