Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK PREKO BARE

Beckham potvrdio povratak u LA Galaxy

11.12.2008.
u 15:59

Na svojoj službenoj internetskoj stranici na kojoj periodično izvještava svoje obožavatelje o novostima u životu, David Beckham, potvrdio je, u ovom trenutku možda i najvažniju vijest - povratak u LA Galaxy.

Beckham podsjeća na aktualnosti iz kluba, a tekst završava potvrdom o nastavku karijere u američkoj nogometnoj ligi (MLS), dodajući da je Milan tek klub koji će mu poslužiti za održavanje forme. U Sjedinjenim Američkim Državama traje stanka između sezona, a Beckham želi ostati fizički spreman kako bi zadržao svoje mjesto u engleskoj nogometnoj reprezentaciji i spreman dočekao novu sezonu.

- Dok će ostatak momčadi biti na zasluženom odmoru, ja ću putovati u Italiju gdje ću se pridružiti AC Milanu. Radujem se tomu i bit ću sretan bude li to značilo da ću okupljanje Galaxyja dočekati potpuno spreman - poručio je Beckham.

Mnogi svjetski mediji spremni su ustvrditi da će Beckham ostati u Milanu i dulje od tri planirana mjeseca, što ujedno odgovara i želji potpredsjednika talijanskog kluba Adriana Gallianija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije